Citata ZaXaS rašė čia: Peržiūrėti žinutes
esi girdejes apie omo desni?
Be to debilizmo pasaulis nebutu isvydes tokio lygio daiktu, kaip alpine f1 ir panasiai...
Kai klijuoji kokia masina bitumu irgi tokiu principu vadovaujiesi? Juk jei ant dugno neuzklijuosi kokiu 10cm^2 tai skirtumo nesijaus visvien... Dar bagazinei lopa palikim... maitinimo kabelis 35mm ar 25? aj praktiskai tas pac, px dekim pigesni

Esi girdejes, kaip zmones tiuninguoja grotuvus? Esi girdejes, kad bando sutrumpinti signalo kelia?

Kogero, kad esi daugiau girdejes, negu as... Tik tiek naudos tos zinios snobams teduoda
Ar aš girdėjęs omo dėsnį? na tikriausiai, tik matyt tu jį girdėjai 8klasėj, ir kokį vieną praktinį darbą gal ir esi daręs kad įsitikint kad dėsnis toks yra ir galioja....
alpine f1, wow esi klausęs ar bent čiupinėjęs? žinok labai smarkiai abejoju ar nors viena mašina kurią mačiau europos finale buvo su laidu susuktu po sedyne kad tik gautūsi vienodas ilgis. o jei pas mane ant midbasų laido ilgis skiriasi kokius 2-3kartus? nu aišku juk tavo sistema iš brangių dalių ir ""pedantiško"" laido suvyniojimo gros kurkas geriau vien dėl to, jog ten atlikta viska ne gerai, o pedantiškai.
Dėl to kad dabar čia užstūmiau ant tavęs nenupirksi iš manęs medžiagų? Patikėk nenumirsiu. 20mm2 ir 35mm2 sakai? hmmm, suprati- tuo metu kai tu išgirdai apie omo dėsnį,(nors aš ir jaunesnis už patį) aš jau su aparatūra užsiiminėjau. ko pasekoje per paskutinius du metus dalyvavau visose slėgio varžybose ir tik vienose per du metus buvo antra vieta, o ne pirma. Šiuo metu pavyzdžiui yra 375mm2 laidai koviniam automobilyj pravesti..... Labai smarkiai abejoju ar kas nors be manęs čia iš klubiečių degindavo po 400-700 amperų, statė po tris 140a generus ir panašiai. O kai degini tiek amperų patikėk- laidai daro įtaką...

Ar girdėjau apie tiuningą signalo trumpinimą?
Kaip manai kodėl pas mane nuo mago iki stipreko 15cm lineika? Tai vat būtent kad trumpina kaip įmanoma, o ne aplink sedynę vinioja.
Labai atkaklus ir kietakaktiškas esi, tik pats neatsižvelgi į tai kad pats dar žinai labai mažai.

Už advokatavimą niekam nemoku ir muilo neduodu, bet deja ZaXaI dar yra blaiviai mastančių asmenybių forume...