Bandziau ir as i kampus prie pat lango apacios kisti, ten jie man patiko labiausiai
Gal nupjovus ju virsu ir apacia situacija butu kitokia, bet del eksperimetu pirkti dalis filtram biski brangoka ir vietos namie nebeliks jei
Dabar reikia sugalvoti ar ieskoti kokiu 16'tuku i duris ar bandyt BG20 ten sugrust (sukisus BG manau galima butu palaisvinti suba is bagazines), o poto su viduriais ir virsum aiskintis![]()
gal tures gera zemesnio daznio diapazona, bet ne zemiausius daznius, nes tai sunkiai igyvendinama masinos duryse ir tuo labiau su placiajuosciais dinamikais, na aisku dar daug kas priklauso kaip sugebes juos apiforminti ir dar priklauso viskas nuo kitu komponentu daliu, bet kad atstotu suba BG20 tai tai tikrai netikiu cia jau klysti as ne apie slegi sneku apie muzikos grojima, man be zemadaznio kiek esu praklauses sistemu man visos sistemos groja tarsi kazko dar truksta zemam registre, na aisku dar priklauso koks muzikos stilius klausomas, bet tarkim ant technuskes tai man subas tikrai reikalingas, o ant popso tai ir originalios gerai groja, nes nepernesu to stiliau
na nezinau klausiau juos sujungtus butent pokanaliai ir nepasakyciau, kad ant zemo daznio jie butu apgroje mano RS audio 16-tukus, nors maniskiai ir nestebuklas, klausoma buvo ant flat nustatymu, gal tada kas pas ji instaliacijoje netvarkoje, bet as tada isitikinau, kad jie tikrai graziai grojantys garsiakalbiai, bet ne zemam registre, o jei papildomai pasukus boso tai ju grojamas garsas tik susigadindavo
Originalios technuskei netinka, jos gi popierines o technuske turi kalt kaip plaktuku per galva, tai reikia plasmasiniu garsiakalbiuMan pvz namie subo reikia tik kai klausoma R&B arba HipHop muzika, nes ten reikia biski slegio, o visai gyvai atliekamai muzikai manau subas nebutinas.
Bookmarks