kolkas nuo vidinio grotuvo stiprintuvo groja tai kazko labai parasyt negaliu, bet priesbosis gana stiprus, tuo paciu ir lengvas greitas, su gitaru zemom stygom labai smagiai tvarkosi, gal kiek viduriuko man truksta bet as ne kiek neverciau ju i vienas tiesiai i kita ziuri tai gal ten beda, kolkas groja pilna juosta, tai uzgarsinus kartais kaikuriose dainose uzrekia
groja kaip iš kibiro
ir kaip tycia siu WF160 RCL neturi siuo metu
![]()
aukstus numust reik 2 rezistoriu. winisd beta skaiciuoja kokiu rezistoriu reik ir kaip jungt juos.
groja kaip iš kibiro
Aciu, jau parsipuciau. Bandysiu pazaisti
O gal dar kas turi minciu del buitiniu priesbosiu kurie kaian butu iki 200/vnt![]()
Paekperimentavau siek tiek su akustika ir vistiek neradau ko noriu. Palikau nieko nedares duryse focal'o tryliktukus ir prijungiau visu giriamus FRS8 pilna juosta o prie jo priduriau aukstadaznius per 3.3 kondika. Viskas butu kaip ir grazu, tik kad garsas labai jau prisirises prie tu FRS'uSukiojau jos kiek fantazija isnese, bet garsas niekaip neatsiriso ir kaip cia issireiskus scena ir erdve neatsirado. Gal tai del to kad jie pilna juosta buvo? Bet pastevejau viena dalyka, kad prie FRS'u tikrai reikia pridurti aukstadazni kitaip yra jausmas kad truksta aukstu. Rezultate gavosi kad siuos mazylius atjungus ir palikus tiesiog aukstadazni per 4.7 kondika garsas zymiai gyvesnis ir didesne erdve.
Veliau isklijavau visa duru vidu pusta guma ant bitumo ir tiap pat bitumu padengiau isorine skarda bei ant virsaus pusta guma sandariai viska uzklijavau. Priesbosio is tryliktuku atsirado daugiau. Reikes bandyti perdaryt filtrus ir midbosui, gal isvis situacija susitvarkysGal kas esat dare tryjuoste sistema su FRS'ais ar dvijuoste ??? Butu idomu isgirsti kaip su ju erdves pojuciu. Man nuomone susidare tokia kad jie visai nesugeba sukurt ervdes, nors ir groja tikrai graziai
![]()
FRS reikia butinai pjauti is virsaus jei dedi dar aukstadazni.
O del krosu gali, man parasyti.
Sekmes.
frs pukiai piesia erdve namie,masinoj,kai jie salia veido yra kitaip,idomu kokiu kampu ir kaip jie pas tave sumontuoti,akstadazni jei prie ju desi tai 2mkf didziausia,gal net 1mkf,priklausomai nuo jautrumo.man asmeniskai frs aukstu duoda pakankamai,gal kiek kryptingai.jei naudoti ji tik kaip viduriuka,dek papildomai jam rite 0,6-0,4 mh.
Pas mane kolkas sumontuoti tik midbosai ir tai negalutinai. Piscialkas buvau priklijaves statramsciuose o frs'us varciau ant palaneges ivairiais kampais. Aukstu bei erdves is ju man truksta ir namie ir masinoj. Namie gal siek tiek geriau su erdve, bet aukstu tai truksta abiem atvejais.
Dabar jau pasimeciau ka daryti toliauEinu inkalsiu alaus gal saus kokiu minciu
![]()
Bandziau ir as i kampus prie pat lango apacios kisti, ten jie man patiko labiausiai
Gal nupjovus ju virsu ir apacia situacija butu kitokia, bet del eksperimetu pirkti dalis filtram biski brangoka ir vietos namie nebeliks jei
Dabar reikia sugalvoti ar ieskoti kokiu 16'tuku i duris ar bandyt BG20 ten sugrust (sukisus BG manau galima butu palaisvinti suba is bagazines), o poto su viduriais ir virsum aiskintis![]()
gal tures gera zemesnio daznio diapazona, bet ne zemiausius daznius, nes tai sunkiai igyvendinama masinos duryse ir tuo labiau su placiajuosciais dinamikais, na aisku dar daug kas priklauso kaip sugebes juos apiforminti ir dar priklauso viskas nuo kitu komponentu daliu, bet kad atstotu suba BG20 tai tai tikrai netikiu cia jau klysti as ne apie slegi sneku apie muzikos grojima, man be zemadaznio kiek esu praklauses sistemu man visos sistemos groja tarsi kazko dar truksta zemam registre, na aisku dar priklauso koks muzikos stilius klausomas, bet tarkim ant technuskes tai man subas tikrai reikalingas, o ant popso tai ir originalios gerai groja, nes nepernesu to stiliau
Originalios technuskei netinka, jos gi popierines o technuske turi kalt kaip plaktuku per galva, tai reikia plasmasiniu garsiakalbiuMan pvz namie subo reikia tik kai klausoma R&B arba HipHop muzika, nes ten reikia biski slegio, o visai gyvai atliekamai muzikai manau subas nebutinas.
na nezinau klausiau juos sujungtus butent pokanaliai ir nepasakyciau, kad ant zemo daznio jie butu apgroje mano RS audio 16-tukus, nors maniskiai ir nestebuklas, klausoma buvo ant flat nustatymu, gal tada kas pas ji instaliacijoje netvarkoje, bet as tada isitikinau, kad jie tikrai graziai grojantys garsiakalbiai, bet ne zemam registre, o jei papildomai pasukus boso tai ju grojamas garsas tik susigadindavo
Pas mane viskas tvarkojeDar priklauso nuo masinos dydzio- pas Artura didesnis salonas ir kur kas gilesni zemi su tais paciais garsiakalbiais.Nors subas nemaisytu.Va, draugui sudejau Hertz HV200(trijuostej) tai subo tikrai nereikia, bet jie ne tokie muzikalus, kaip BG20.
Mindaugas 869980106
Ten ne garsekalbyja esme![]()
2007 Alytus SQ Entry 1 Pls.
2008 Alytus SQ Experienced 3ch 1 Pls.
2008 Kaunas SQ Experienced 5ch 1 Pls.
IPod
pas tave gal ir viskas tvarkoje, bendras spektras kai su subu klausem tai labai patiko, bet kai klausemes anksciau be subo tai zemu dazniu tai nei per kur nerasta, aisku yra kazkiek, bet kritimas nuo gan aukstai jauciasi, dar tada buvai uzpliusines zemu ant ju tai mano ausimis tai jie tada ziauriai grojo jokio naturalumo neturejo zemesniam registre, bet dabar kai perdariai filtrus ir su subu tai puikiai grojo, bet ir kazkurioj vietoj man duobe jautesi, na aisku reiktu paklausyti su savo dar kokiu cd kur gerai zinau kaip turetu grot![]()
panasu kad gali stiprintuvas tai garsa gadinti ir dusinti
Stiprintuvas istiesu biski dusina, bandizu avietoj jo pajungti buitini su LM3886 mikruskem, tai garsas laisvesnis, erdvesnis. Si savaitgali kai vel ardziau duris apziurejau standartines priesbosiu groteles, tai speju jos pridusina irgi nemazai. Bet jos taip durnai padarytos, kad jei jau jas keisti tai reikia daryt podiumus normalius ir perdarinet duru apdailaO laiko ir salygu nelabai turiu
Vat butent kad jis visai zemai ir paciame duru priekyje kuri vis netycia uzkabini koja islipdamas. Ir dar tokios vriednos priklijuotos prie apdailoskai probai dariau podiumus keikiausi kad nera jokio gamyklinio podiumo kuri galima butu patobulint o paliktos pude duru plokscios. O dabar supratau kad tokios plokscios durys patas idealiausias variantas podiumu konstravimui
![]()
Last edited by Amigos; 2009-05-25 at 03:07 PM.
Bookmarks