+ Reply to Thread
Puslapis 2 iš 2 PirmasPirmas 1 2
Rodyti rezultatus nuo 31 iki 60 iš 60

Tema: Patarkit del sistemeles

Ekspertas peris is on a distinguished road peris is on a distinguished road peris's Avatar
    Registracijos data
    Jan 2008
    Vieta
    KAUNAS
    Amžius
    36
    Žinučių
    1,787

Pagal nutylėjimą

Citata Amigos rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    Kaip pas juos su viduriais ir priesbosio ataka?
    kolkas nuo vidinio grotuvo stiprintuvo groja tai kazko labai parasyt negaliu, bet priesbosis gana stiprus, tuo paciu ir lengvas greitas, su gitaru zemom stygom labai smagiai tvarkosi, gal kiek viduriuko man truksta bet as ne kiek neverciau ju i vienas tiesiai i kita ziuri tai gal ten beda, kolkas groja pilna juosta, tai uzgarsinus kartais kaikuriose dainose uzrekia
    groja kaip iš kibiro

Savas Amigos is on a distinguished road
    Registracijos data
    Jan 2004
    Vieta
    Vilnius
    Amžius
    43
    Žinučių
    602

Pagal nutylėjimą

Citata peris rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    kolkas nuo vidinio grotuvo stiprintuvo groja tai kazko labai parasyt negaliu, bet priesbosis gana stiprus, tuo paciu ir lengvas greitas, su gitaru zemom stygom labai smagiai tvarkosi, gal kiek viduriuko man truksta bet as ne kiek neverciau ju i vienas tiesiai i kita ziuri tai gal ten beda, kolkas groja pilna juosta, tai uzgarsinus kartais kaikuriose dainose uzrekia
    Na be filtro ir nuo galvos stiprintuvo tai jie nekeista kad jie neparodo visko ka gali.

Nors mano atveju focalai graziau grojo ir daugiau priesbosio turejo forde pajungti tiesiai nuo kenwoodo galvos ir durys visai neruostos buvo, tik prisukti dideli podiumai mediniai

Ekspertas omsonass will become famous soon enough omsonass will become famous soon enough omsonass will become famous soon enough omsonass will become famous soon enough omsonass's Avatar
    Registracijos data
    Sep 2008
    Vieta
    vilkaviskis
    Amžius
    41
    Žinučių
    1,800

Pagal nutylėjimą

Kuri modeliuka Wavecor dejai ir koki krosa jiem darei gal pameni?
    16cm tik du variantai ir yra vieni buitiniai kiti masininiai

Registracijos data
    Jan 2004
    Vieta
    Vilnius
    Amžius
    43
    Žinučių
    602

Pagal nutylėjimą

ir kaip tycia siu WF160 RCL neturi siuo metu

Savas fruktas is on a distinguished road
    Registracijos data
    Apr 2006
    Vieta
    vilnius
    Žinučių
    274

Pagal nutylėjimą

aukstus numust reik 2 rezistoriu. winisd beta skaiciuoja kokiu rezistoriu reik ir kaip jungt juos.

Ekspertas peris is on a distinguished road peris is on a distinguished road peris's Avatar
    Registracijos data
    Jan 2008
    Vieta
    KAUNAS
    Amžius
    36
    Žinučių
    1,787
    groja kaip iš kibiro

Registracijos data
    Jan 2004
    Vieta
    Vilnius
    Amžius
    43
    Žinučių
    602

Pagal nutylėjimą

Aciu, jau parsipuciau. Bandysiu pazaisti
    O gal dar kas turi minciu del buitiniu priesbosiu kurie kaian butu iki 200/vnt

Registracijos data
    Jan 2004
    Vieta
    Vilnius
    Amžius
    43
    Žinučių
    602

Pagal nutylėjimą

Paekperimentavau siek tiek su akustika ir vistiek neradau ko noriu. Palikau nieko nedares duryse focal'o tryliktukus ir prijungiau visu giriamus FRS8 pilna juosta o prie jo priduriau aukstadaznius per 3.3 kondika. Viskas butu kaip ir grazu, tik kad garsas labai jau prisirises prie tu FRS'u Sukiojau jos kiek fantazija isnese, bet garsas niekaip neatsiriso ir kaip cia issireiskus scena ir erdve neatsirado. Gal tai del to kad jie pilna juosta buvo? Bet pastevejau viena dalyka, kad prie FRS'u tikrai reikia pridurti aukstadazni kitaip yra jausmas kad truksta aukstu. Rezultate gavosi kad siuos mazylius atjungus ir palikus tiesiog aukstadazni per 4.7 kondika garsas zymiai gyvesnis ir didesne erdve.
    Veliau isklijavau visa duru vidu pusta guma ant bitumo ir tiap pat bitumu padengiau isorine skarda bei ant virsaus pusta guma sandariai viska uzklijavau. Priesbosio is tryliktuku atsirado daugiau. Reikes bandyti perdaryt filtrus ir midbosui, gal isvis situacija susitvarkys Gal kas esat dare tryjuoste sistema su FRS'ais ar dvijuoste ??? Butu idomu isgirsti kaip su ju erdves pojuciu. Man nuomone susidare tokia kad jie visai nesugeba sukurt ervdes, nors ir groja tikrai graziai

EMMA LT komanda muzotonas will become famous soon enough muzotonas will become famous soon enough muzotonas will become famous soon enough muzotonas will become famous soon enough
    Registracijos data
    Oct 2003
    Vieta
    Grigiškės
    Amžius
    46
    Žinučių
    2,125

Pagal nutylėjimą

FRS reikia butinai pjauti is virsaus jei dedi dar aukstadazni.
    O del krosu gali, man parasyti.
    Sekmes.

Ekspertas tolka will become famous soon enough tolka will become famous soon enough tolka will become famous soon enough tolka will become famous soon enough tolka will become famous soon enough tolka will become famous soon enough tolka's Avatar
    Registracijos data
    Apr 2008
    Vieta
    KAUNAS
    Amžius
    45
    Žinučių
    1,503

Pagal nutylėjimą

Paekperimentavau siek tiek su akustika ir vistiek neradau ko noriu. Palikau nieko nedares duryse focal'o tryliktukus ir prijungiau visu giriamus FRS8 pilna juosta o prie jo priduriau aukstadaznius per 3.3 kondika. Viskas butu kaip ir grazu, tik kad garsas labai jau prisirises prie tu FRS'u Sukiojau jos kiek fantazija isnese, bet garsas niekaip neatsiriso ir kaip cia issireiskus scena ir erdve neatsirado. Gal tai del to kad jie pilna juosta buvo? Bet pastevejau viena dalyka, kad prie FRS'u tikrai reikia pridurti aukstadazni kitaip yra jausmas kad truksta aukstu. Rezultate gavosi kad siuos mazylius atjungus ir palikus tiesiog aukstadazni per 4.7 kondika garsas zymiai gyvesnis ir didesne erdve.
    Veliau isklijavau visa duru vidu pusta guma ant bitumo ir tiap pat bitumu padengiau isorine skarda bei ant virsaus pusta guma sandariai viska uzklijavau. Priesbosio is tryliktuku atsirado daugiau. Reikes bandyti perdaryt filtrus ir midbosui, gal isvis situacija susitvarkys Gal kas esat dare tryjuoste sistema su FRS'ais ar dvijuoste ??? Butu idomu isgirsti kaip su ju erdves pojuciu. Man nuomone susidare tokia kad jie visai nesugeba sukurt ervdes, nors ir groja tikrai graziai
    frs pukiai piesia erdve namie,masinoj,kai jie salia veido yra kitaip,idomu kokiu kampu ir kaip jie pas tave sumontuoti,akstadazni jei prie ju desi tai 2mkf didziausia,gal net 1mkf,priklausomai nuo jautrumo.man asmeniskai frs aukstu duoda pakankamai,gal kiek kryptingai.jei naudoti ji tik kaip viduriuka,dek papildomai jam rite 0,6-0,4 mh.

Registracijos data
    Jan 2004
    Vieta
    Vilnius
    Amžius
    43
    Žinučių
    602

Pagal nutylėjimą

Citata tolka rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    frs pukiai piesia erdve namie,masinoj,kai jie salia veido yra kitaip,idomu kokiu kampu ir kaip jie pas tave sumontuoti,akstadazni jei prie ju desi tai 2mkf didziausia,gal net 1mkf,priklausomai nuo jautrumo.man asmeniskai frs aukstu duoda pakankamai,gal kiek kryptingai.jei naudoti ji tik kaip viduriuka,dek papildomai jam rite 0,6-0,4 mh.
    Pas mane kolkas sumontuoti tik midbosai ir tai negalutinai. Piscialkas buvau priklijaves statramsciuose o frs'us varciau ant palaneges ivairiais kampais. Aukstu bei erdves is ju man truksta ir namie ir masinoj. Namie gal siek tiek geriau su erdve, bet aukstu tai truksta abiem atvejais.

Dabar jau pasimeciau ka daryti toliau Einu inkalsiu alaus gal saus kokiu minciu

Ekspertas tolka will become famous soon enough tolka will become famous soon enough tolka will become famous soon enough tolka will become famous soon enough tolka will become famous soon enough tolka will become famous soon enough tolka's Avatar
    Registracijos data
    Apr 2008
    Vieta
    KAUNAS
    Amžius
    45
    Žinučių
    1,503

Pagal nutylėjimą

Pas mane kolkas sumontuoti tik midbosai ir tai negalutinai. Piscialkas buvau priklijaves statramsciuose o frs'us varciau ant palaneges ivairiais kampais. Aukstu bei erdves is ju man truksta ir namie ir masinoj. Namie gal siek tiek geriau su erdve, bet aukstu tai truksta abiem atvejais.

Dabar jau pasimeciau ka daryti toliau Einu inkalsiu alaus gal saus kokiu minciu
    as nuo stiklo kampuose klausiau...nezinau,kaip su prisirisimu tuo pas tave,gal fazes kazkur nesutampa.jei su piscialkom variantas graziau groja tai naudok jas.

Registracijos data
    Jan 2004
    Vieta
    Vilnius
    Amžius
    43
    Žinučių
    602

Pagal nutylėjimą

as nuo stiklo kampuose klausiau...nezinau,kaip su prisirisimu tuo pas tave,gal fazes kazkur nesutampa.jei su piscialkom variantas graziau groja tai naudok jas.
    Bandziau ir as i kampus prie pat lango apacios kisti, ten jie man patiko labiausiai
    Gal nupjovus ju virsu ir apacia situacija butu kitokia, bet del eksperimetu pirkti dalis filtram biski brangoka ir vietos namie nebeliks jei
    Dabar reikia sugalvoti ar ieskoti kokiu 16'tuku i duris ar bandyt BG20 ten sugrust (sukisus BG manau galima butu palaisvinti suba is bagazines), o poto su viduriais ir virsum aiskintis

Ekspertas omsonass will become famous soon enough omsonass will become famous soon enough omsonass will become famous soon enough omsonass will become famous soon enough omsonass's Avatar
    Registracijos data
    Sep 2008
    Vieta
    vilkaviskis
    Amžius
    41
    Žinučių
    1,800

Pagal nutylėjimą

Bandziau ir as i kampus prie pat lango apacios kisti, ten jie man patiko labiausiai
    Gal nupjovus ju virsu ir apacia situacija butu kitokia, bet del eksperimetu pirkti dalis filtram biski brangoka ir vietos namie nebeliks jei
    Dabar reikia sugalvoti ar ieskoti kokiu 16'tuku i duris ar bandyt BG20 ten sugrust (sukisus BG manau galima butu palaisvinti suba is bagazines), o poto su viduriais ir virsum aiskintis
    jei patinka paryskinti zemi dazniai tai subas liks savo vietoj, nes duryse su BG20 neturesi gero zemo daznio gali nevargti, jie nera skirti atlikt subo darba jie skirti grot muzikai, o jei juos prievartausi tai tokiu atveju neturesi tada nieko

Registracijos data
    Jan 2004
    Vieta
    Vilnius
    Amžius
    43
    Žinučių
    602

Pagal nutylėjimą

Citata omsonass rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    jei patinka paryskinti zemi dazniai tai subas liks savo vietoj, nes duryse su BG20 neturesi gero zemo daznio gali nevargti, jie nera skirti atlikt subo darba jie skirti grot muzikai, o jei juos prievartausi tai tokiu atveju neturesi tada nieko
    Paryskintu zemu reikia tik tada kai klausoma ne muzika o popsucha
    Masina drauges, o uz vairo ji megsta labiau klausyt butent tokia muzika. Reiskia subas lieka gyventi

Registracijos data
    Apr 2008
    Vieta
    KAUNAS
    Amžius
    45
    Žinučių
    1,503

Pagal nutylėjimą

tai kad gera zema dazni kaip tik su bg20 turesi,ir dar koki gera,o gero slegio tai tikrai ne.

Registracijos data
    Sep 2008
    Vieta
    vilkaviskis
    Amžius
    41
    Žinučių
    1,800

Pagal nutylėjimą

tai kad gera zema dazni kaip tik su bg20 turesi,ir dar koki gera,o gero slegio tai tikrai ne.
    gal tures gera zemesnio daznio diapazona, bet ne zemiausius daznius, nes tai sunkiai igyvendinama masinos duryse ir tuo labiau su placiajuosciais dinamikais, na aisku dar daug kas priklauso kaip sugebes juos apiforminti ir dar priklauso viskas nuo kitu komponentu daliu, bet kad atstotu suba BG20 tai tai tikrai netikiu cia jau klysti as ne apie slegi sneku apie muzikos grojima, man be zemadaznio kiek esu praklauses sistemu man visos sistemos groja tarsi kazko dar truksta zemam registre, na aisku dar priklauso koks muzikos stilius klausomas, bet tarkim ant technuskes tai man subas tikrai reikalingas, o ant popso tai ir originalios gerai groja , nes nepernesu to stiliau

Registracijos data
    Apr 2008
    Vieta
    KAUNAS
    Amžius
    45
    Žinučių
    1,503

Pagal nutylėjimą

gal tures gera zemesnio daznio diapazona, bet ne zemiausius daznius, nes tai sunkiai igyvendinama masinos duryse ir tuo labiau su placiajuosciais dinamikais, na aisku dar daug kas priklauso kaip sugebes juos apiforminti ir dar priklauso viskas nuo kitu komponentu daliu, bet kad atstotu suba BG20 tai tai tikrai netikiu cia jau klysti as ne apie slegi sneku apie muzikos grojima, man be zemadaznio kiek esu praklauses sistemu man visos sistemos groja tarsi kazko dar truksta zemam registre, na aisku dar priklauso koks muzikos stilius klausomas, bet tarkim ant technuskes tai man subas tikrai reikalingas, o ant popso tai ir originalios gerai groja , nes nepernesu to stiliau
    tas placiajuostis turi fs ties 36hz,parodyk kita 20cm masinini midbass su realiu tokiu zemu fs ir 9g difuzoriumi...pokanaliai ji uzjungus gali tiek zemo isgaut kad net ausis uzgula patikek

Registracijos data
    Jan 2004
    Vieta
    Vilnius
    Amžius
    43
    Žinučių
    602

Pagal nutylėjimą

Originalios technuskei netinka, jos gi popierines o technuske turi kalt kaip plaktuku per galva, tai reikia plasmasiniu garsiakalbiu Man pvz namie subo reikia tik kai klausoma R&B arba HipHop muzika, nes ten reikia biski slegio, o visai gyvai atliekamai muzikai manau subas nebutinas.

Registracijos data
    Sep 2008
    Vieta
    vilkaviskis
    Amžius
    41
    Žinučių
    1,800

Pagal nutylėjimą

Originalios technuskei netinka, jos gi popierines o technuske turi kalt kaip plaktuku per galva, tai reikia plasmasiniu garsiakalbiu Man pvz namie subo reikia tik kai klausoma R&B arba HipHop muzika, nes ten reikia biski slegio, o visai gyvai atliekamai muzikai manau subas nebutinas.
    matau, kad nesupranti ką kalbi
    sėkmės naudojat plastmasinius garsiakalbius

Registracijos data
    Sep 2008
    Vieta
    vilkaviskis
    Amžius
    41
    Žinučių
    1,800

Pagal nutylėjimą

tas placiajuostis turi fs ties 36hz,parodyk kita 20cm masinini midbass su realiu tokiu zemu fs ir 9g difuzoriumi...pokanaliai ji uzjungus gali tiek zemo isgaut kad net ausis uzgula patikek
    na nezinau klausiau juos sujungtus butent pokanaliai ir nepasakyciau, kad ant zemo daznio jie butu apgroje mano RS audio 16-tukus, nors maniskiai ir nestebuklas, klausoma buvo ant flat nustatymu, gal tada kas pas ji instaliacijoje netvarkoje, bet as tada isitikinau, kad jie tikrai graziai grojantys garsiakalbiai, bet ne zemam registre, o jei papildomai pasukus boso tai ju grojamas garsas tik susigadindavo

Savas DMA is on a distinguished road
    Registracijos data
    Apr 2005
    Vieta
    Vilkaviškis
    Amžius
    53
    Žinučių
    387

Pagal nutylėjimą

Pas mane viskas tvarkoje Dar priklauso nuo masinos dydzio- pas Artura didesnis salonas ir kur kas gilesni zemi su tais paciais garsiakalbiais.Nors subas nemaisytu.Va, draugui sudejau Hertz HV200(trijuostej) tai subo tikrai nereikia, bet jie ne tokie muzikalus, kaip BG20.
    Mindaugas 869980106

Doktorantas JoJo is on a distinguished road JoJo is on a distinguished road JoJo is on a distinguished road JoJo's Avatar
    Registracijos data
    Feb 2007
    Vieta
    UK
    Amžius
    26
    Žinučių
    1,470

Pagal nutylėjimą

Ten ne garsekalbyja esme
    2007 Alytus SQ Entry 1 Pls.
    2008 Alytus SQ Experienced 3ch 1 Pls.
    2008 Kaunas SQ Experienced 5ch 1 Pls.

IPod

Registracijos data
    Sep 2008
    Vieta
    vilkaviskis
    Amžius
    41
    Žinučių
    1,800

Pagal nutylėjimą

Citata DMA rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    Pas mane viskas tvarkoje Dar priklauso nuo masinos dydzio- pas Artura didesnis salonas ir kur kas gilesni zemi su tais paciais garsiakalbiais.Nors subas nemaisytu.Va, draugui sudejau Hertz HV200(trijuostej) tai subo tikrai nereikia, bet jie ne tokie muzikalus, kaip BG20.
    pas tave gal ir viskas tvarkoje, bendras spektras kai su subu klausem tai labai patiko, bet kai klausemes anksciau be subo tai zemu dazniu tai nei per kur nerasta, aisku yra kazkiek, bet kritimas nuo gan aukstai jauciasi, dar tada buvai uzpliusines zemu ant ju tai mano ausimis tai jie tada ziauriai grojo jokio naturalumo neturejo zemesniam registre, bet dabar kai perdariai filtrus ir su subu tai puikiai grojo, bet ir kazkurioj vietoj man duobe jautesi, na aisku reiktu paklausyti su savo dar kokiu cd kur gerai zinau kaip turetu grot

Registracijos data
    Apr 2005
    Vieta
    Vilkaviškis
    Amžius
    53
    Žinučių
    387

Pagal nutylėjimą

pas tave gal ir viskas tvarkoje, bendras spektras kai su subu klausem tai labai patiko, bet kai klausemes anksciau be subo tai zemu dazniu tai nei per kur nerasta, aisku yra kazkiek, bet kritimas nuo gan aukstai jauciasi, dar tada buvai uzpliusines zemu ant ju tai mano ausimis tai jie tada ziauriai grojo jokio naturalumo neturejo zemesniam registre, bet dabar kai perdariai filtrus ir su subu tai puikiai grojo, bet ir kazkurioj vietoj man duobe jautesi, na aisku reiktu paklausyti su savo dar kokiu cd kur gerai zinau kaip turetu grot
    Visada prasom
    Mindaugas 869980106

Registracijos data
    Jan 2004
    Vieta
    Vilnius
    Amžius
    43
    Žinučių
    602

Pagal nutylėjimą

matau, kad nesupranti ką kalbi
    sėkmės naudojat plastmasinius garsiakalbius
    Plastmasiniu garsiakalbiu naudot nesiruosiu. Tu pajuokavai del nepernesamo muzikos stiliaus per originalias kolones, tai as irgi pajuokavau

Naujokas scorpionas1 is on a distinguished road
    Registracijos data
    Mar 2009
    Vieta
    Vilnius
    Amžius
    45
    Žinučių
    65

Pagal nutylėjimą

panasu kad gali stiprintuvas tai garsa gadinti ir dusinti

Registracijos data
    Jan 2004
    Vieta
    Vilnius
    Amžius
    43
    Žinučių
    602

Pagal nutylėjimą

Stiprintuvas istiesu biski dusina, bandizu avietoj jo pajungti buitini su LM3886 mikruskem, tai garsas laisvesnis, erdvesnis. Si savaitgali kai vel ardziau duris apziurejau standartines priesbosiu groteles, tai speju jos pridusina irgi nemazai. Bet jos taip durnai padarytos, kad jei jau jas keisti tai reikia daryt podiumus normalius ir perdarinet duru apdaila O laiko ir salygu nelabai turiu

Registracijos data
    Apr 2005
    Vieta
    Vilkaviškis
    Amžius
    53
    Žinučių
    387

Pagal nutylėjimą

Stiprintuvas istiesu biski dusina, bandizu avietoj jo pajungti buitini su LM3886 mikruskem, tai garsas laisvesnis, erdvesnis. Si savaitgali kai vel ardziau duris apziurejau standartines priesbosiu groteles, tai speju jos pridusina irgi nemazai. Bet jos taip durnai padarytos, kad jei jau jas keisti tai reikia daryt podiumus normalius ir perdarinet duru apdaila O laiko ir salygu nelabai turiu
    Groteles tikrai dusina.Jei tik garsiakalbis ne visai zemai(kad neispirt) tai geriau groteliu nedet.
    Mindaugas 869980106

Registracijos data
    Jan 2004
    Vieta
    Vilnius
    Amžius
    43
    Žinučių
    602

Pagal nutylėjimą

Citata DMA rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    Groteles tikrai dusina.Jei tik garsiakalbis ne visai zemai(kad neispirt) tai geriau groteliu nedet.
    Vat butent kad jis visai zemai ir paciame duru priekyje kuri vis netycia uzkabini koja islipdamas. Ir dar tokios vriednos priklijuotos prie apdailos kai probai dariau podiumus keikiausi kad nera jokio gamyklinio podiumo kuri galima butu patobulint o paliktos pude duru plokscios. O dabar supratau kad tokios plokscios durys patas idealiausias variantas podiumu konstravimui
    Last edited by Amigos; 2009-05-25 at 03:07 PM.

+ Reply to Thread
Puslapis 2 iš 2 PirmasPirmas 1 2

Bookmarks

Rašymo taisyklės