atvaziuok pas mane ir i zmonos astra G 1.7 DTi 2000 m paziurek jei rasi rudi kurnors dugne ar pan is manes geras butelis

tikrai labai patenkintas zmonos masina nupirkau pries gerus metus su kapeikom ( uz 9000 lt) - per 1.3 metu prasuko 30 tkm ir vaziuokles dar nelieciau, ji tokia pat paprasta ir pigi kaip kokios senos vectros - tai yra nera beveika kam gesti.
pakeiciau visus tepalus, dirzus ir t.t. savo rankom - priejimai paprasti ir nesunkus - detales pigios.
garso izoliacija nekokia, bet salone niekas nebarska su 195/65 r15 zieminem visai smagi - bnera kaip koks 2 golfas tarka, vasariniai 215/45 r17 jau vercia uzpakali pajudeti.
Bet iskaitant kad trasoje 5-5.5 ltr dyzelio. mieste ~6.5, vidurkis buna apie 6 ltr. tai kazko nereikia ir tiketis daugiau,
taip golfas grazesnis siektiek, bet astrai tokiu tiuningiuku (bodykit ir t.t.) lengvu yra kad golfui net pasislepti butu
beje vaziavimo kokybe panasi, o ir salonas pas golfa mano poziuriu niekuom neipatingas.
jei imti tu paciu metu masina tai golfas kainuos zymiai brangiau - o astra zymiai pigiau.
+ iskaitant kad zmonom dazniausiai uztenka ir puses gazo pedalo paspaudimo tai AG ir NM pasilieka paskutineje vietoje.
Siaip traukos atzvilgiu ir variklio patikimumo VW pasilieka priekyje, bet opel vaziuokle ir kaina geresne.
Kiekvienam savo ir t.t. + renkantis masina vazineti po miesta man asmeniskai butu privalumai dyzelis, automatas, kondiske ir pigus remontas nes visa kita dzn ir grozis masinos po geru metu jau dzn buna nes buna masina uzknisusi.
Beje Astros sedynes tolimoj kelioneje - kancia, VW golf ir ne ka geriau, isvis su tokia masina tik mieste tevaziuoti ir tiek nes uzmiestyje sakes.
Beje jei galvojat kad zmona vaziuos nedaug km - tai pamirskit - prasuks daugiau uz jus, nes taip jau yra as ir galvojau kad ~10 000 km ir viskas o pasirodo ir 25 000 km prasuko ir niekur nevaziuodama toli.
P.S. anadien ir drauga sutikau - pasiemes zmonos astra G 2.0 DTi laksto ir patenkintas, o savo BMW X5 3.0D prie namu palikes - sako uzkniso tie kamsciai ir centre nera kur pastatyti to X5 ir kuro sako asaras naudoja astra, nors krizes metu zmogus uzdirba nuo 10 000 lt. bet skaiciuoti visi mokam.
Bookmarks