+ Reply to Thread
Rodyti rezultatus nuo 1 iki 21 iš 21

Tema: Rainbow hammer 12

Hybrid View

Ekspertas omsonass will become famous soon enough omsonass will become famous soon enough omsonass will become famous soon enough omsonass will become famous soon enough omsonass's Avatar
    Registracijos data
    Sep 2008
    Vieta
    vilkaviskis
    Amžius
    42
    Žinučių
    1,800

Pagal nutylėjimą

Citata arvydas999 rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    nu tai gerai gal paaiskink tada kaip sureguliuot matai kad nelabai gaudaus iskart su viduriais pradedi
    kokia prieki pas tave akustika ir nuo kiek maždaug ji Hz groja? tai va iki tiek paleidi subą, kad kompensuotų ta apatinę dažnių juostą kurios neatgroja priekis ir per plonas sienas padarei bent 18 mm reikėjo

Jaunius arvydas999 is on a distinguished road
    Registracijos data
    Jun 2009
    Amžius
    35
    Žinučių
    10

Pagal nutylėjimą

Citata omsonass rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    kokia prieki pas tave akustika ir nuo kiek maždaug ji Hz groja? tai va iki tiek paleidi subą, kad kompensuotų ta apatinę dažnių juostą kurios neatgroja priekis ir per plonas sienas padarei bent 18 mm reikėjo
    prieki pas mane viskas originaliai, dar tik renkuosi ka det. o suba tai paleidziu bet nesakyciau, kad ant tiek kad jis jau is paskutiniuju grotu, bet tiek to, dar bandysiu reguliuot. dekui uz patarimus gal prie to pacio ka patartum apie priekine akustika. skaiciau forume apie spr 17s tai nieks ju nepeikia. siaip renkuosi is spr 17s, spx 177r, focal 165 v2, gal dar herz, pirkciau naujus, tai nesinoretu pinigu ismest. muzika klausau panasiai tokia kokia groja radio centras. pradziai deciau i originalias vietas ant medzio plokstes ziedu o veliau tikriausiai i podiumus. masina 92 metu e36, sedanas. jei patartum dar ir del kitu komponentu buciau dekingas.

Aktyvus Kleckas78 is on a distinguished road
    Registracijos data
    Dec 2008
    Amžius
    47
    Žinučių
    258

Pagal nutylėjimą

na siaip kazkada turejau toki Rainbow 12" ir butent nuo tokio pat Eton stiprintuvo - fazikineje grojo ~ 40 ltr dezej - bet labai jau nei tema grojo - veldavosi jisai ir t.t.
    po to padariau jam uzdara deze - pradejo graziau groti - nebetiek velesi ir pats bosas padoresnis buvo.

Dabar del to kad plerpe tai pas mane tokiu bajeriu nebuvo - buvau pajunges ant etono 2802 ir daviau biski prasivedint jam tai jokio pasalinio garselio net nebuvo isleides.

Po to pardaviau pazystamui - tai tam buvo atsiklijeves dangtelis kuris yra centre subo difuzoriaus (su uzrasu denge ten rite) ir del to subas judedamas plerpima duodavo - gal pas tave tas pats pasiziurek ar nera atsiklijeves - priklijuoji ir vel viskas ciki.
    Beje kokie laidai stiprintuvo maitinimo???? gal stiprintuvui neuztenka maitinimo ir gryba pjauna???

Ekspertas omsonass will become famous soon enough omsonass will become famous soon enough omsonass will become famous soon enough omsonass will become famous soon enough omsonass's Avatar
    Registracijos data
    Sep 2008
    Vieta
    vilkaviskis
    Amžius
    42
    Žinučių
    1,800

Pagal nutylėjimą

Citata Kleckas78 rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    na siaip kazkada turejau toki Rainbow 12" ir butent nuo tokio pat Eton stiprintuvo - fazikineje grojo ~ 40 ltr dezej - bet labai jau nei tema grojo - veldavosi jisai ir t.t.
    po to padariau jam uzdara deze - pradejo graziau groti - nebetiek velesi ir pats bosas padoresnis buvo.

Dabar del to kad plerpe tai pas mane tokiu bajeriu nebuvo - buvau pajunges ant etono 2802 ir daviau biski prasivedint jam tai jokio pasalinio garselio net nebuvo isleides.

Po to pardaviau pazystamui - tai tam buvo atsiklijeves dangtelis kuris yra centre subo difuzoriaus (su uzrasu denge ten rite) ir del to subas judedamas plerpima duodavo - gal pas tave tas pats pasiziurek ar nera atsiklijeves - priklijuoji ir vel viskas ciki.
    Beje kokie laidai stiprintuvo maitinimo???? gal stiprintuvui neuztenka maitinimo ir gryba pjauna???
    atsargiai su tais klijavimais, vienas pažįstamas atvarė pas mane sako subas nustojo groti, sakau na einam pažiūrėsim ir iškarto pamačiau, kad tas dangtelis klijais apvarytas, klausiu ką čia tobulinai? jis sako buvo atsiklijavęs tai priklijavau tai pasirodo nusipirko super glue ir pripylė aplinkui tai pribėgo į ritę ir suklijavo viską, kad nei klipšt difuzorius, teko ismesti garsekalbį

pabandyk savo subą pajungti pas ka kita masinoje ir pasiklausyti, as turejau toki 10-tuką ir uždaroje ir portinėje dėžėje ir puikiai atliko savo darbą.

Aktyvus Kleckas78 is on a distinguished road
    Registracijos data
    Dec 2008
    Amžius
    47
    Žinučių
    258

Pagal nutylėjimą

Citata omsonass rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    atsargiai su tais klijavimais, vienas pažįstamas atvarė pas mane sako subas nustojo groti, sakau na einam pažiūrėsim ir iškarto pamačiau, kad tas dangtelis klijais apvarytas, klausiu ką čia tobulinai? jis sako buvo atsiklijavęs tai priklijavau tai pasirodo nusipirko super glue ir pripylė aplinkui tai pribėgo į ritę ir suklijavo viską, kad nei klipšt difuzorius, teko ismesti garsekalbį

pabandyk savo subą pajungti pas ka kita masinoje ir pasiklausyti, as turejau toki 10-tuką ir uždaroje ir portinėje dėžėje ir puikiai atliko savo darbą.
    ne nu aisku jei proto galvoje nera tai geriau kazkam nuvezti ir tiek, kad bent aki uzmestu kas prie ko.

Jaunius arvydas999 is on a distinguished road
    Registracijos data
    Jun 2009
    Amžius
    35
    Žinučių
    10

Pagal nutylėjimą

Citata Kleckas78 rašė čia: Peržiūrėti žinutes

reiks paziuret del to dangtelio. o del laidu tai nuo akumo link stiprintuvo pliusini laida nuvedziau 35 mm2, minusinis plonesnis kazkur trigubai. laidu ilgiai kazkur vienodi nes stiprintuvas ir akumas bagazineje tai ju ilgu man nelabai ir reikia.

Savas egixx is on a distinguished road
    Registracijos data
    Sep 2006
    Vieta
    Raseiniai
    Amžius
    36
    Žinučių
    403

Pagal nutylėjimą

Minusas turi būti tokio pat storio kaip ir pliusas

+ Reply to Thread