+ Reply to Thread
Puslapis 3 iš 5 PirmasPirmas 1 2 3 4 5 VėliausiasVėliausias
Rodyti rezultatus nuo 61 iki 90 iš 137

Tema: Komponentai gale?

Savas egixx is on a distinguished road
    Registracijos data
    Sep 2006
    Vieta
    Raseiniai
    Amžius
    35
    Žinučių
    403

Pagal nutylėjimą

Citata driver323f rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    As ir negaliu suprast tokio dalyko,vietoj to kad patartut ka i gala isimest,jus man sakot kad nereik nieko det,nors as jau daug kartu sakiau kad man taip nepatinka
    Tada dėk tik priešbosius. Aukštadažnių nedėk.

driver323f
    Guest

Pagal nutylėjimą

O del filtru?det ar tiesiai nuo mago jungt?

Savas egixx is on a distinguished road
    Registracijos data
    Sep 2006
    Vieta
    Raseiniai
    Amžius
    35
    Žinučių
    403

Pagal nutylėjimą

O čia jau klausyti reikės. Jei viduriukas labai rėks tada uždėk ritę.

Blokuotas mindosy has a little shameless behaviour in the past
    Registracijos data
    Jan 2007
    Žinučių
    796

Pagal nutylėjimą

as tau patarsiu bezaparu kaip geriau, manau patiks: dek bele kokius komponentus i prieki, gale elipses ir suba, jei nera vietos bele kokius garsiakalbius kuriems turi pinigu ir dviguba suba, ka lengviau pajungt nuo stipro ta ir junk, bus panasiai manau, jei nori elipsiu, man palyginus neblogai grojo Infinity reference jei is pigesniu, suba magnat, komponentus paieskok focal kad aukstadazniai but jie garsiau rekia auksta, zodziu dek kaip tau atrodo normaliausiai ir sitam forume nebeklausk patarimu net nemanydamas jais pasinaudot, bereikalingas rasinejimas su humoro prieskoniu gaunas, o nejaugi tau smagu kai is taves juokiasi? Pys

driver323f
    Guest

Pagal nutylėjimą

Citata mindosy rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    as tau patarsiu bezaparu kaip geriau, manau patiks: dek bele kokius komponentus i prieki, gale elipses ir suba, jei nera vietos bele kokius garsiakalbius kuriems turi pinigu ir dviguba suba, ka lengviau pajungt nuo stipro ta ir junk, bus panasiai manau, jei nori elipsiu, man palyginus neblogai grojo Infinity reference jei is pigesniu, suba magnat, komponentus paieskok focal kad aukstadazniai but jie garsiau rekia auksta, zodziu dek kaip tau atrodo normaliausiai ir sitam forume nebeklausk patarimu net nemanydamas jais pasinaudot, bereikalingas rasinejimas su humoro prieskoniu gaunas, o nejaugi tau smagu kai is taves juokiasi? Pys

jeigu tu neturi komponentu priekije,bei tik subo gale,tada reik is taves juoktis,taip iseina?jeigu kazka nori isimest i gala?

As nenoriu prasaut,delto ir klausiu tokio dalyko,temoje nebuvo detalaus paaiskinimo

nereik man kad auksti,ar viduriai prarektu suba,bet nenoriu ir kad gale sedint tik subas i nugara kaltu,siokio tokio fono,bet kaip matau niekas nenori suprast ir kisa toki varianta kad nieko i gala nedet

vieni raso aukstadaznius,kiti raso koxialus,kiti priesbosius,bet neargumentuoja

"Garso Harmonija" Jazzas will become famous soon enough Jazzas will become famous soon enough Jazzas will become famous soon enough Jazzas will become famous soon enough Jazzas's Avatar
    Registracijos data
    Aug 2007
    Vieta
    Klaipėda
    Amžius
    42
    Žinučių
    723

Pagal nutylėjimą

Tu prašei patarimo, kas nepatingėjo tas patarė, o tai, kad tau tie patarimai nepatiko, čia jau tavo bėda. Niekas iš tavęs nesijuokė, kai tu pirmą kartą paklausei. Tau gražiai paaiškino, jog neverta (nereikia) dėti nieko į galą. Bet kai pradėjai nereaguoti į patarimus ir vėl klausinėti tą patį, va tada ir pradėjo į tave kažkaip keistai žiūrėti.
    Realiai šiame forume, tau kitokio atsakymo (patarimo) ir neduos.

driver323f
    Guest

Pagal nutylėjimą

As ta ir supratau,kad forumas dauguma sako i gala nieko nedet,bet as 3 savaites vazinejau be galo,ir su prisuktu subu,ir man nepatiko,dabar ir subo neturiu,juolabiau i gala kazko reikia,truksta man fono is galo paciam,bet niekas negali padeti,tik pasijuokt kad neklausau patarimu (kad i gala nedeti)

Naujokas BartekZ is on a distinguished road
    Registracijos data
    Oct 2008
    Vieta
    Kretinga
    Amžius
    37
    Žinučių
    98

Pagal nutylėjimą

manau, kad as toks pat zalias kaip ir tu... Bet ka as supratau skaitydamas foruma, kad sutelkt reikia demesi i prieki. Bandyk formuot scena, ruosk dureles, zaisk su aukstadazniais kad ir prieki pasidares belekaip, bet tikrai man nereikia jokio fono is galo. Ar ne tavo posta maciau kazkur, kad leidi prieki nuo 400hz?

Naujokas kestukas is on a distinguished road
    Registracijos data
    Nov 2008
    Vieta
    marijampole
    Žinučių
    65

Pagal nutylėjimą

As ta ir supratau,kad forumas dauguma sako i gala nieko nedet,bet as 3 savaites vazinejau be galo,ir su prisuktu subu,ir man nepatiko,dabar ir subo neturiu,juolabiau i gala kazko reikia,truksta man fono is galo paciam,bet niekas negali padeti,tik pasijuokt kad neklausau patarimu (kad i gala nedeti)
    neprisimenu kas buvo parases, bet labai teisingus zodzius: "kai ateini i koncerta nugara i scena atsisedi?" visi tau pataria nieko nedet i gala, o jei gale sedint truksta kazko isimesk koksialus ir pajunk nuo mago prisukes. ir taip cia jau uzsitesus tema

Naujokas BartekZ is on a distinguished road
    Registracijos data
    Oct 2008
    Vieta
    Kretinga
    Amžius
    37
    Žinučių
    98

Pagal nutylėjimą

Citata kestukas rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    neprisimenu kas buvo parases, bet labai teisingus zodzius: "kai ateini i koncerta nugara i scena atsisedi?" visi tau pataria nieko nedet i gala, o jei gale sedint truksta kazko isimesk koksialus ir pajunk nuo mago prisukes. ir taip cia jau uzsitesus tema
    del koncerto, tai cia auksiniai zodziai, kuriuos jau daug kas rase taip.. tegu gale sedi ten kokie koksialai ir juos per fader pazadinsi tik kai gale kasnors sedes

driver323f
    Guest

Pagal nutylėjimą

Citata BartekZ rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    manau, kad as toks pat zalias kaip ir tu... Bet ka as supratau skaitydamas foruma, kad sutelkt reikia demesi i prieki. Bandyk formuot scena, ruosk dureles, zaisk su aukstadazniais kad ir prieki pasidares belekaip, bet tikrai man nereikia jokio fono is galo. Ar ne tavo posta maciau kazkur, kad leidi prieki nuo 400hz?

HPF pas mane nuo 400hz ant Helix DB 2,leidziu nuo 120hz,karpau su magu

beausis :) manacas is on a distinguished road manacas is on a distinguished road manacas is on a distinguished road manacas's Avatar
    Registracijos data
    Jul 2007
    Vieta
    Calgary, Canada
    Amžius
    41
    Žinučių
    895

Question

HPF pas mane nuo 400hz ant Helix DB 2,leidziu nuo 120hz,karpau su magu
    kaip tu gali leist nuo 120 Hz, jei HPF ant 400 Hz?..

driver323f
    Guest

Pagal nutylėjimą

Citata kestukas rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    o niekas nepastebi kad gale kampuose dazniausia koncerto jeigu jis vyksta saleje yra koloneles kurios taipat groja

driver323f
    Guest

Pagal nutylėjimą

Citata manacas rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    kaip tu gali leist nuo 120 Hz, jei HPF ant 400 Hz?..

HPF,FULL,LPF as per vidury pastates FULLnukarpyta su magu

Ekspertas omsonass will become famous soon enough omsonass will become famous soon enough omsonass will become famous soon enough omsonass will become famous soon enough omsonass's Avatar
    Registracijos data
    Sep 2008
    Vieta
    vilkaviskis
    Amžius
    41
    Žinučių
    1,800

Pagal nutylėjimą

HPF,FULL,LPF as per vidury pastates FULLnukarpyta su magu
    noreciau pas tave paklausyti galutiny tavo "audio" varianta, bet bijau, kad gali bloga pasidaryti

driver323f
    Guest

Pagal nutylėjimą

Citata omsonass rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    noreciau pas tave paklausyti galutiny tavo "audio" varianta, bet bijau, kad gali bloga pasidaryti
    kodel?groja neispudingai,bet tikrai geriau nei per HPF,db be subo likau tai jei per HPF leidi garsiai paklausius asaros begt pradeda

(dureles neparuostos dar)

Blokuotas mindosy has a little shameless behaviour in the past
    Registracijos data
    Jan 2007
    Žinučių
    796

Pagal nutylėjimą

klausant instrumentine muzika as pvz nenaudoju jokiu HPF, mano fader balance ir kt stovi ant 0, EQ stovi ant 0 visi, subas groja iki kazkur 60Hz (LPF is stipro). Sedint gale nera koncerto bet subas patikek manim irgi nedauzo per galva, nes nuo priekio visai neblogai groja, pasidarysi jei bus idomu po keliu metu normaliai ir pats suprasi ka norejom tau pasakyti, nebutina naudot visu "navarotu" kurie sukisti i maga ar stipra, kuo ju maziau tuo geriau, o jei nesupranti kam jie skirti tai isvis geriau patiketi tai suprantantiems, manau reikia sita tema rist nes cia jau balaganas gaunasi. dek i gala kas tau atrodo geriau ir viskas, cia nera kaip reikia daryt kiekvienas turi savo skoni ir supratima apie muzika. ir jei tu klausai bumcikus tai ne koncerte esme dek kuo daugiau watu ir varyk, o kur jie stovi cia jau tavo fantazijos reikalas

"Garso Harmonija" Jazzas will become famous soon enough Jazzas will become famous soon enough Jazzas will become famous soon enough Jazzas will become famous soon enough Jazzas's Avatar
    Registracijos data
    Aug 2007
    Vieta
    Klaipėda
    Amžius
    42
    Žinučių
    723

Pagal nutylėjimą

Tai kitaip ir neturėjo būti.

Visų pirma dureles pasiruošk ir tik tada eik prie kito etapo, be durelių paruošimo pilstysi iš tuščio į kiaurą!

driver323f
    Guest

Pagal nutylėjimą

Citata Jazzas rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    Tai kitaip ir neturėjo būti.

Visų pirma dureles pasiruošk ir tik tada eik prie kito etapo, be durelių paruošimo pilstysi iš tuščio į kiaurą!
    artimiausi planai nusimato kita menesi,pradesiu ruost,ir jau ne dureles,o beveik viska iskyrus dugna

Ekspertas omsonass will become famous soon enough omsonass will become famous soon enough omsonass will become famous soon enough omsonass will become famous soon enough omsonass's Avatar
    Registracijos data
    Sep 2008
    Vieta
    vilkaviskis
    Amžius
    41
    Žinučių
    1,800

Pagal nutylėjimą

artimiausi planai nusimato kita menesi,pradesiu ruost,ir jau ne dureles,o beveik viska iskyrus dugna
    gal pirma pasiruošk tinkamai tik duris, nes vėl prišikniosi ir naudos bus 0, na papasakok kaip ruoši tas duris, kad neprisidarytai nesąmonių.

driver323f
    Guest

Pagal nutylėjimą

Citata mindosy rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    klausant instrumentine muzika as pvz nenaudoju jokiu HPF, mano fader balance ir kt stovi ant 0, EQ stovi ant 0 visi, subas groja iki kazkur 60Hz (LPF is stipro). Sedint gale nera koncerto bet subas patikek manim irgi nedauzo per galva, nes nuo priekio visai neblogai groja, pasidarysi jei bus idomu po keliu metu normaliai ir pats suprasi ka norejom tau pasakyti, nebutina naudot visu "navarotu" kurie sukisti i maga ar stipra, kuo ju maziau tuo geriau, o jei nesupranti kam jie skirti tai isvis geriau patiketi tai suprantantiems, manau reikia sita tema rist nes cia jau balaganas gaunasi. dek i gala kas tau atrodo geriau ir viskas, cia nera kaip reikia daryt kiekvienas turi savo skoni ir supratima apie muzika. ir jei tu klausai bumcikus tai ne koncerte esme dek kuo daugiau watu ir varyk, o kur jie stovi cia jau tavo fantazijos reikalas
    pas mane viskas ant 0,tik BASS 120hz,TREBLE 7.5khz

(stock BASS 80hz,TREBLE 10khz)

daugiau nieko nelietes,taipat stiprintuve GAIN iki minimumo nusuktas daugiau nieko nedaryta

subas usuktas buvo tikrai ne ant max,ir dar toli iki to

o mano klausoma muzika popsas (ladygaga,rihana,agnes,britney spears ir pan) bei hiphopas atrodo (dmx,florida,50cent,eminemas),nelabai megstu bumciku

klausant megstu kad nuo zemiau kabintu,bet stogo nekilnotu per daug,tureto vibe garso uzteko tiek kad netaip zemai kabino

va tiek is mano puses

driver323f
    Guest

Pagal nutylėjimą

Kaip pvz paimsiu daina tikrai visiem zinoma,gal suprasit kas man patink

DMX - X Gonna Give It

tas 14s ir 16s 2 kartus kala zemas su zodziais OH JEE tai va tuo momentu as noriu kad is galo kaltu neplaktukas,ir nebaubiantis bosas,tiesiog zemas daznis gerai pakasantis nugara,ir kartu aiskus zodziai,is galo ne is sonu,tas pats galioja visom dainom kurias klausau,va kox mano norimas rezultas

Registracijos data
    Sep 2008
    Vieta
    vilkaviskis
    Amžius
    41
    Žinučių
    1,800

Pagal nutylėjimą

Kaip pvz paimsiu daina tikrai visiem zinoma,gal suprasit kas man patink

DMX - X Gonna Give It

tas 14s ir 16s 2 kartus kala zemas su zodziais OH JEE tai va tuo momentu as noriu kad is galo kaltu neplaktukas,ir nebaubiantis bosas,tiesiog zemas daznis gerai pakasantis nugara,ir kartu aiskus zodziai,is galo ne is sonu,tas pats galioja visom dainom kurias klausau,va kox mano norimas rezultas
    nieko nesuprantu kodėl iš galo tau reikia, tai gale koncertines kolonkes įsimesk ir bus tau to garso iš galo man atrodo pirmiausiai tai pats apsispręsk ko tu iš tikro nori ir jei esi tikras, kad nori to ką čia dabar paistai tai eik geruoju iš šio forumo nes čia žmonės renkasi su kitokiais tikslais.

Super Moderatorius Gincė is on a distinguished road Gincė is on a distinguished road Gincė's Avatar
    Registracijos data
    Feb 2004
    Vieta
    Kaunas
    Amžius
    48
    Žinučių
    1,939

Pagal nutylėjimą

dar gerai ,kad surroundo nenori ...
    Būti kovotoju - medžiokliu - tai ne vien tik spęsti aukai spąstus. Kovotojas - medžioklis sugauna auką ne todėl, kad spendžia spąstus ar žino aukos įpročius, bet todėl, kad pats neturi įpročių - čia jo pranašumas. Jis visai ne toks kaip žvėrys, kuriuos gaudo - apriboti sunkių įpročių ir numatomų suktybių. Jis yra laisvas, lankstus, nenuspėjamas. Pasijutęs svarbus,žmogus apsunksta, pasidaro vangus ir tuščias. Kad taptum kovotoju, turi būti lengvas ir lankstus

Registracijos data
    Aug 2007
    Vieta
    Klaipėda
    Amžius
    42
    Žinučių
    723

Pagal nutylėjimą

Geriausiai, manau, būtų pasiklausyti šio forumo dalyvių sistemų. Nes kol kas atrodo, jog tu šneki apie batus, o mes apie ratus. Manau nei vienas neatsisakytu tau pademonstruoti. Arba atvažiuok į vasaros meet'ą ir vietoje pasiklausysi sistemų ir tuo pačiu tavo įvertintu specai!

driver323f
    Guest

Pagal nutylėjimą

Citata omsonass rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    gal pirma pasiruošk tinkamai tik duris, nes vėl prišikniosi ir naudos bus 0, na papasakok kaip ruoši tas duris, kad neprisidarytai nesąmonių.
    vibracijai,autodetalese yra tokios medziagos kaip guma,5l kibiras + kietiklis 32lt,sumaisai ir tepi,pan kaip dugnai masinu tepami,garsui statybose naudojamas po grindim,su abipusia folga paralonas akytas,galiu gaut 4free

driver323f
    Guest

Pagal nutylėjimą

nu vat man patinka kai taip groja kaip as butent parasiau,kiekvieno skonis skirtingas,o del meeto butinai atvaziuosiu jei galesiu,kada cia jis numatomas

Super Moderatorius Gincė is on a distinguished road Gincė is on a distinguished road Gincė's Avatar
    Registracijos data
    Feb 2004
    Vieta
    Kaunas
    Amžius
    48
    Žinučių
    1,939

Pagal nutylėjimą

durys- ne mašinos dugnas ir ne statybos ... 1001 kartą apšnekėta tema ir vėl "trukt už vadžių ir VĖL iš pradžių"
    Būti kovotoju - medžiokliu - tai ne vien tik spęsti aukai spąstus. Kovotojas - medžioklis sugauna auką ne todėl, kad spendžia spąstus ar žino aukos įpročius, bet todėl, kad pats neturi įpročių - čia jo pranašumas. Jis visai ne toks kaip žvėrys, kuriuos gaudo - apriboti sunkių įpročių ir numatomų suktybių. Jis yra laisvas, lankstus, nenuspėjamas. Pasijutęs svarbus,žmogus apsunksta, pasidaro vangus ir tuščias. Kad taptum kovotoju, turi būti lengvas ir lankstus

Savas JDM is on a distinguished road JDM is on a distinguished road JDM's Avatar
    Registracijos data
    Sep 2007
    Vieta
    Klaipėda
    Amžius
    40
    Žinučių
    224

Pagal nutylėjimą

SKAITYK FORUMA ir maziau klausinek!

driver323f
    Guest