+ Reply to Thread
Rodyti rezultatus nuo 1 iki 11 iš 11

Tema: Ar Alpine SWR 1242/1222 turi analogu?

Hybrid View

driver323f
    Guest

Pagal nutylėjimą

Citata tolka rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    groja ir fazikinej ir bandpase jis labai neblogai,stiprintuvas turi buti tinkamas,su dideliu galios rezervu ir aukstu DF,nes difuzorius sunkokas,mazai jautrumo.
    nuo kiek swras kabina hz?uzdaroj tikiu graziai groja,bandpass irgi,bet fazike man nepatinka,mano skoniui muzikos jis netinka

Ekspertas tolka will become famous soon enough tolka will become famous soon enough tolka will become famous soon enough tolka will become famous soon enough tolka will become famous soon enough tolka will become famous soon enough tolka's Avatar
    Registracijos data
    Apr 2008
    Vieta
    KAUNAS
    Amžius
    45
    Žinučių
    1,503

Pagal nutylėjimą

Citata driver323f rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    nuo kiek swras kabina hz?uzdaroj tikiu graziai groja,bandpass irgi,bet fazike man nepatinka,mano skoniui muzikos jis netinka
    kabina labai zemai,labai tiesiskas,mazus iskraipymus turintis subas,bet sakau,teisingai kad uzgrotu reikia jam 'geru' watu

Savas JLsystem is on a distinguished road JLsystem's Avatar
    Registracijos data
    Jun 2008
    Žinučių
    310

Pagal nutylėjimą

Buvau pasidares 2x10 swr kad grotu nuo 22hz~ ir aptikekit muzikai ten netiko tik basstestam tai cia tie " nuo kiek kabina" neturi itakos per daug. siaip gal uz ta kaina ir gerai bet ne SQ

driver323f
    Guest

Pagal nutylėjimą

Temos autorius kaip suprantama klauso bumcikus,kaip ir mano kaimynas,pas kuri irgi SWR,beje stiprintuvas pas ji CRUNCH 2500D ir swr 1242,verta keist stiprintuva jam?beje jo klausoma muzika bumcikai visoki,sumesta viskas golfe 3?

+ Reply to Thread

Bookmarks

Rašymo taisyklės