Sveiki, norėčiau sužinoti kuris iš šių subų yra geresnis ,slėgio ir kokybės atžvilgiu.
Printable View
Sveiki, norėčiau sužinoti kuris iš šių subų yra geresnis ,slėgio ir kokybės atžvilgiu.
nori slėgio - imk subą, kuris slėgs, o ne JL :D:D:D
nori kad grotų labai gerai ir gražiai - rinkis kažką lengvo ir greito ir kokį 10"
o kas kažkiek slegia ir kažkiek groja - netinka nei muzikai nei spl ;)
beje jei nesupratai ką parašiau - teks išbandyti savo kailiu ;)
ai ir dar turiu parduot JL 12w7 naudota l.gero stovio - jei ką į pm.
Turejau 12W7 ir 2x10W6v2 pasilikau prie W6. tikrai geri zaisliukai kaip ir visi JL. jei domina galeciau perlesti. PM
Pats esu turėjęs 2 jl 10w3 ir galvoju kuo juos pakeisti.
Vienas 12w6 prie 500/1 - tikrai puikus derinys. W7 neperduos tiek informacijos kiek W6.
O ir W7 jau reikia uuuaaa stipreko....
tai w6 yra muzikalesnis bosas už w7?
http://www.senukai.lt/out/1/html/0/d...0709489_z1.jpg panašų efekta duos :D
Tai ką tuomet siūlai rinktis vietoj JL, jeigu jie tau pompos? Esu turėjęs JL ir man jų grojimas patiko, nepavadinčiau jų pompom.
tai va kad ir pats nežinau jau kas čia pas mus lietuvėlėj vertas dėmesio, beveik viskas ką išgirstu man baubia :D
vakar įdėjau pabandymui į palangę kažkokį kitaiską dešimtuką, su gofra. tai dar nežinau nespejau žmoniškai paklausyt, visi pliusai minusai per lauką išvedžioti buvo ir atidarytom durim :D
Aišku :D Na gal bus dar minčių dėl subų?
didelis jautrus popierinukas mano siulymas :D klausimas, kuris būtent
O kuriuos esi klausęs gal pameni ir kurį galėtum pasiūlyt?
pas save mažai subu klausęs, palauk tolka lygtais kažka iš lietuvoj lengvai gaunamų gal pasipasakos :)
Na popierinio normalaus žemadažnio nesu klausęs, būtų įdomu paklausyti.
kažkada turėjau popirinį Arizona eagle 12", tikrai labiau patiko žemas negu 12w3
Būtų įdomu pas ką nors paklausyti kaip groja popierinis subas.
jei jau kalbama apie popieriu ar polipropilena, ir kalbama apie tikslu bosa tuomet reiktu pamirst apie bosa kaip toki, bus didelis priesbosis, nebent reiks didelio didelio deametro.
teko turet viena toki 15 tuka emphaser popierini eiga i abi puses 8 mm difuzorias svoris 98 g. :eek: grojo kaip didelis priesbosis nu bet tikslumas neispasakytas. o jei jau kalba apie gyli tai be long stroke nieko nebus ir neypatingai lengvo difuzorias , atsparaus didelem deformacijoms.
Jei norima tikslaus subo.. tokio nera.. yra dirbama su prikiu, dedama 20 tukai 25 tukai i dureles ir pamirstama apie subus, jei norisi baksnojimo, renkamasi subikusm pagal skoni, o skonis kiekvieno skirtingas. aplamai W7 10 tukas bei 8 tukas yra tikrai neblogas variantas tikraja ta zodzio prasme. Ir nereik cia pradet skydaliot... tam kas prades fludint tegul pasiziuri kaip jis konstrukciskai padarytas.. nesiuruosiu liaupsint nei peikt.. tiesiog siulau pasiklausyt teisingai apiforminto. 10w6 yra mazai vieno uzdaroj dezej ir cia tikrai nera jokios kalbos apie kelbasa ar dar kazka. 10w7 uztenka per akis.
jl jl ir jl,kuom alpine type x prastesnis? kalbant apie grojima??
o ar jl 500/1v2 užmaitintų 10w7?
Reikėtu tarkim - kokio 700/1, kad būtų pats tas.
Man W7 serijos pernelyg vienodas monotoniškas dunksėjimas. Asmeniškai linkstu prie W6 serijos.
Su geru stiprintuvu viskas tvarkoj. Iš principo jei reik boso, tai man asmeniskai reik kad jis grotu max iki 50-70 hz. nes mano priešbosiai pilnavertiškai groja iki 35-40 hz (Išmatuota naturoj) Jei bosas kalena nuo 50 kaip dauguma. tuomet man boso tikrai nereikia. Iš daugilio kruvos bandytu siai dienai 10w7 man atitiko lukešcius labiausiai. jis dirba butent iki tos ribos kurios man reik mano automobilyje. ir nuo mano popieriniui 20 tuku jis tikrai tragiškai neatsilieka.
Iš principo norėčiau išgirsti gero popierinio bosiuko su maza xmax eiga. grojanciu neraliai tiksliai kad atliktu boso vaidmeni o ne priesbosio. ir bagažinėja neužimtu dėžė viso badažinės tūrio.
Kuom skiriasi Type X nuo w7? viskuom. pasiklausyk ir suprasi, bet tai nereiškia kad Type X yra blogai.
Tikrai nsiruošiu įrodinėt kad w 7 yra dievas visa kita š... tai yra pasirinkimas kiekvieno asmeniškas jo asmeniškai sistemai. Kažkam tai pompa, tai tiem kas jo negirdejo arba girdejo prastai suinstaliuoto arba naudojamo slegiams spausti. konstrukciskai jis turi pakankamai lengva judamaja mase su polipropileno pakaba, tai yra tukstancius sykiu geriau nei dviračio kamara, bei tvirta ir labai sunku korpusa sprantate patys kam, bei nepriekaišinga magnetine sistema.. nors ta didžiule pakaba labiau visiem asocijuojasi su spl :D nors gamintojas dare ja su tuo tikslu kad padidint difuzoriaus plota... ir 10 tukas dirbtu kaip eilinis 12 tukas. bet prie to turedamas lendvesnia judamaja sistema su pakaba. bet kaip sakoma kam tai idomu.. visi žiuri ir daro isvadas pagal supratima ir isilavinima... :D
Mano poziuris buvo pakankamai ilgas toks... w7 šūūūūūūūūūūūūū...dddddddd.....as
kol nepaėmiau ir pats jo gerai neištestavau su rimtu stiprintuvu. gerai pragrojau ir šypsena veide dingo (tipo kad šūdas) pasirodo kad (nešūdas).
Jau keletą metų bagažinėj JL 500/1 + 12w6, 90 proc išjungtas :) Dabar nei parduot už dyką, nei klausyti... :) Senasis 12w3 netgi ir malonesnis buvo, gal dėl to, kad ne toks ne natūralus, velniai žino :) Nesamonė tie wooferiai
Daugiau lavink supratimą gal... I koncertus kokius dažniau nueik... Chren žino, kaip ten pas tave kas yra, kad W6 negeras.
Kokia mase yra JL 10W7? vadinama salyginai lengva?
Gamintojas specifikacijos nenurodo, taciau ne daugiau 100-120g. 10tukas.