Būtų įdomu pas ką nors paklausyti kaip groja popierinis subas.
Būtų įdomu pas ką nors paklausyti kaip groja popierinis subas.
projektas procese:
"JVC" KW-AVX820 (USB WAV) - toslink - "Helix" DSP.3 - "Media Control v4" by MultiMAKE,
"Soundstream" P204e (tweak)- "Focal" TN?, "Tectonic" BMR 3",
"Soundstream" P202e (tweak) 2 vnt.- "JBL" T595 Limited Edition (perdaryti į midbosus),
"Soundstream" P204e (tweak)- "JVC" HSA1699-02A, "SinusLive" BassPumpII
"Optima" YellowTop 75Ah, "Oehlbach" 1F, "HELIX" CAP 33, Laidai "Rega" FSC Quattro, linijiniai - savadarbiai pasidabruoti vintažiniai...
Old School Car Audio
jei jau kalbama apie popieriu ar polipropilena, ir kalbama apie tikslu bosa tuomet reiktu pamirst apie bosa kaip toki, bus didelis priesbosis, nebent reiks didelio didelio deametro.
teko turet viena toki 15 tuka emphaser popierini eiga i abi puses 8 mm difuzorias svoris 98 g.grojo kaip didelis priesbosis nu bet tikslumas neispasakytas. o jei jau kalba apie gyli tai be long stroke nieko nebus ir neypatingai lengvo difuzorias , atsparaus didelem deformacijoms.
Jei norima tikslaus subo.. tokio nera.. yra dirbama su prikiu, dedama 20 tukai 25 tukai i dureles ir pamirstama apie subus, jei norisi baksnojimo, renkamasi subikusm pagal skoni, o skonis kiekvieno skirtingas. aplamai W7 10 tukas bei 8 tukas yra tikrai neblogas variantas tikraja ta zodzio prasme. Ir nereik cia pradet skydaliot... tam kas prades fludint tegul pasiziuri kaip jis konstrukciskai padarytas.. nesiuruosiu liaupsint nei peikt.. tiesiog siulau pasiklausyt teisingai apiforminto. 10w6 yra mazai vieno uzdaroj dezej ir cia tikrai nera jokios kalbos apie kelbasa ar dar kazka. 10w7 uztenka per akis.
jl jl ir jl,kuom alpine type x prastesnis? kalbant apie grojima??
o ar jl 500/1v2 užmaitintų 10w7?
Reikėtu tarkim - kokio 700/1, kad būtų pats tas.
Man W7 serijos pernelyg vienodas monotoniškas dunksėjimas. Asmeniškai linkstu prie W6 serijos.
Su geru stiprintuvu viskas tvarkoj. Iš principo jei reik boso, tai man asmeniskai reik kad jis grotu max iki 50-70 hz. nes mano priešbosiai pilnavertiškai groja iki 35-40 hz (Išmatuota naturoj) Jei bosas kalena nuo 50 kaip dauguma. tuomet man boso tikrai nereikia. Iš daugilio kruvos bandytu siai dienai 10w7 man atitiko lukešcius labiausiai. jis dirba butent iki tos ribos kurios man reik mano automobilyje. ir nuo mano popieriniui 20 tuku jis tikrai tragiškai neatsilieka.
Iš principo norėčiau išgirsti gero popierinio bosiuko su maza xmax eiga. grojanciu neraliai tiksliai kad atliktu boso vaidmeni o ne priesbosio. ir bagažinėja neužimtu dėžė viso badažinės tūrio.
Kuom skiriasi Type X nuo w7? viskuom. pasiklausyk ir suprasi, bet tai nereiškia kad Type X yra blogai.
Tikrai nsiruošiu įrodinėt kad w 7 yra dievas visa kita š... tai yra pasirinkimas kiekvieno asmeniškas jo asmeniškai sistemai. Kažkam tai pompa, tai tiem kas jo negirdejo arba girdejo prastai suinstaliuoto arba naudojamo slegiams spausti. konstrukciskai jis turi pakankamai lengva judamaja mase su polipropileno pakaba, tai yra tukstancius sykiu geriau nei dviračio kamara, bei tvirta ir labai sunku korpusa sprantate patys kam, bei nepriekaišinga magnetine sistema.. nors ta didžiule pakaba labiau visiem asocijuojasi su splnors gamintojas dare ja su tuo tikslu kad padidint difuzoriaus plota... ir 10 tukas dirbtu kaip eilinis 12 tukas. bet prie to turedamas lendvesnia judamaja sistema su pakaba. bet kaip sakoma kam tai idomu.. visi žiuri ir daro isvadas pagal supratima ir isilavinima...
Mano poziuris buvo pakankamai ilgas toks... w7 šūūūūūūūūūūūūū...dddddddd.....as
kol nepaėmiau ir pats jo gerai neištestavau su rimtu stiprintuvu. gerai pragrojau ir šypsena veide dingo (tipo kad šūdas) pasirodo kad (nešūdas).
Last edited by eXtreme; 2009-09-04 at 08:29 PM.
Jau keletą metų bagažinėj JL 500/1 + 12w6, 90 proc išjungtasDabar nei parduot už dyką, nei klausyti...
Senasis 12w3 netgi ir malonesnis buvo, gal dėl to, kad ne toks ne natūralus, velniai žino
Nesamonė tie wooferiai
Bookmarks