o ar jl 500/1v2 užmaitintų 10w7?
o ar jl 500/1v2 užmaitintų 10w7?
Reikėtu tarkim - kokio 700/1, kad būtų pats tas.
Man W7 serijos pernelyg vienodas monotoniškas dunksėjimas. Asmeniškai linkstu prie W6 serijos.
Su geru stiprintuvu viskas tvarkoj. Iš principo jei reik boso, tai man asmeniskai reik kad jis grotu max iki 50-70 hz. nes mano priešbosiai pilnavertiškai groja iki 35-40 hz (Išmatuota naturoj) Jei bosas kalena nuo 50 kaip dauguma. tuomet man boso tikrai nereikia. Iš daugilio kruvos bandytu siai dienai 10w7 man atitiko lukešcius labiausiai. jis dirba butent iki tos ribos kurios man reik mano automobilyje. ir nuo mano popieriniui 20 tuku jis tikrai tragiškai neatsilieka.
Iš principo norėčiau išgirsti gero popierinio bosiuko su maza xmax eiga. grojanciu neraliai tiksliai kad atliktu boso vaidmeni o ne priesbosio. ir bagažinėja neužimtu dėžė viso badažinės tūrio.
Kuom skiriasi Type X nuo w7? viskuom. pasiklausyk ir suprasi, bet tai nereiškia kad Type X yra blogai.
Tikrai nsiruošiu įrodinėt kad w 7 yra dievas visa kita š... tai yra pasirinkimas kiekvieno asmeniškas jo asmeniškai sistemai. Kažkam tai pompa, tai tiem kas jo negirdejo arba girdejo prastai suinstaliuoto arba naudojamo slegiams spausti. konstrukciskai jis turi pakankamai lengva judamaja mase su polipropileno pakaba, tai yra tukstancius sykiu geriau nei dviračio kamara, bei tvirta ir labai sunku korpusa sprantate patys kam, bei nepriekaišinga magnetine sistema.. nors ta didžiule pakaba labiau visiem asocijuojasi su splnors gamintojas dare ja su tuo tikslu kad padidint difuzoriaus plota... ir 10 tukas dirbtu kaip eilinis 12 tukas. bet prie to turedamas lendvesnia judamaja sistema su pakaba. bet kaip sakoma kam tai idomu.. visi žiuri ir daro isvadas pagal supratima ir isilavinima...
Mano poziuris buvo pakankamai ilgas toks... w7 šūūūūūūūūūūūūū...dddddddd.....as
kol nepaėmiau ir pats jo gerai neištestavau su rimtu stiprintuvu. gerai pragrojau ir šypsena veide dingo (tipo kad šūdas) pasirodo kad (nešūdas).
Last edited by eXtreme; 2009-09-04 at 08:29 PM.
tiesa, gal būtų galima paklausyti to gerai apiforminto w7? gal tikrai išgirsiu ko negirdėjau
jo,ir aš norečiau išgirsti,manau atsirastu dar keletas''neišmaneliu''kuriems ydomu butu peace![]()
Jau keletą metų bagažinėj JL 500/1 + 12w6, 90 proc išjungtasDabar nei parduot už dyką, nei klausyti...
Senasis 12w3 netgi ir malonesnis buvo, gal dėl to, kad ne toks ne natūralus, velniai žino
Nesamonė tie wooferiai
Daugiau lavink supratimą gal... I koncertus kokius dažniau nueik... Chren žino, kaip ten pas tave kas yra, kad W6 negeras.
Kokia mase yra JL 10W7? vadinama salyginai lengva?
Gamintojas specifikacijos nenurodo, taciau ne daugiau 100-120g. 10tukas.
Betkuriuo atveju nereik tiketis labai lengvo dėl vienos priezasties t.y. didelės eigos. Visiškai nedžiūgaučiau jei žematonio judamoji masė butu super lengva. tuomet turetu buti ir super maža eiga , toj pasekoje reikėtu labai didelio skersmens ir labai didelio turio kuriame jis dirbtu. (dežės tipas butu rekomenduojasm koks net faikinis). norint pakabint apatines natas.
Norint turet sąliginai maža dėžės darbini turi bei žemą rezonansa, judamoji masė turi turėti svorio, o jei dar prie viso to norima galios iš pakanamai mažo ploto yra mušams jautrumas ir didinama eiga. beto W6 bei W7 trui super gera korpusa, sunku, masyvu, tam kad virpetu judamoji masė, o ne korpusas.Gaminant dėžę aš rekomenduoju visalaika daryti sieneles minimum 5 cm storio.
su rimtu stiprintuvu,w7 groja puikiai. plius JL audio rekomenduojamas ilgas pragrojimo laikas ne maziau 100 žematonio darbo valandu. tam kad ūkiškai kalbant suminkštetu jo pakaba.
Kaip ir minejau aukščiau tai nėra vienintelis pasirinkimas, yra ir kitų gerų žematonių. Dažniausiai apie w7 bloguma kalba tie kurie jo arba negirdėjo arba jo nesugebėjo suvaldyt arba girdėjo blogai suvaldyta, arba mintis buvo ta kad jis baubtų, o ne grotu nes 90 procentų jaunimo reik, kad žematonis ne grotu o valintų baubtų, skardas virpintu. apie muziką nei kalbos nėra, dėja.
kam idomu ir kas supranta EN imetu pasiskaitymui info JL AUDIO gamintojo kuris giriasi apie savo technines aukštumas.
http://mobile.jlaudio.com/pdfs/7591.pdf
Šiaip aš stengiausii atsaky i autoriaus kalusyma del W6 ir w7. mano akimis kadangi turėjau tiek w6 tiek w7, 10w7 ir 8w7 už šiuos žematonius AUTOMOBILYJE neesu nieko geriau girdejas. Pabrėžiu žematonius o ne žematonius-priešbosius.
nedrįstu ginčytis, nes jūs tiek daug jau visko priklausęs, pratestavęs esat, kai aš dar net nesapnavau to, bet įdomiai skamba: Kaip ir minejau aukščiau tai nėra vienintelis pasirinkimas, yra ir kitų gerų žematonių. betuž šiuos žematonius AUTOMOBILYJE neesu nieko geriau girdejas.
"Dažniausiai apie w7 bloguma kalba tie kurie jo arba negirdėjo arba jo nesugebėjo suvaldyt arba girdėjo blogai suvaldyta, arba mintis buvo ta kad jis baubtų, o ne grotu nes 90 procentų jaunimo reik, kad žematonis ne grotu o valintų baubtų, skardas virpintu. apie muziką nei kalbos nėra, dėja." - galima pamanyti, kad esat pasaulio vertintojų komandos bamba ir jūsų asmeninė nuomonė turėtų būti šviturys ateities kartoms![]()
Bookmarks