Citata Artūras-M rašė čia: Peržiūrėti žinutes
O kad man nuo 2003 metų reikia loti apie elementarią kalbos kultūrą, elementarią pagarbą kitiems (informacijos paieška, išsamus problemos išdėstymas, pateikta papildoma informacija reikalinga problemos supratimui) čia yra norma? Šiandien "Savas" grupės narį užbaninau už tai, kad jis absoliučiai ignoruoja net ir tokį užrašą kurį dabar visi mato forumo viršuje. Aš žinau, kuriems žmonėms yra realios problemos su minčių reiškimu raštu lietuvių kalba, tačiau aš tai ignoruoju. Bet yra tie, kurie iš principo jaučiasi išdidūs būdami gezais, va tuos baninsiu be gailesčio.

Aš tuo labiau. Šis forumas turi savo taisykles, kurios daug maž yra išdėstytos čia. Yra du variantai - su jomis sutikti ir laikytis, arba pamiršti apie šio forumo egzistavimą.
O tu ne tik kad nepasidomėjai taisyklėmis, tačiau net cituoti normaliai neišmokai. Nekalbu jau paie tai, kad nepadarei to, ką aš parašiau šiek tiek aukščiau, atsakydamas Black Scorpio. Yra pilnas Help anglų kalboje, kuria parodei kad moki daug maž naudotis. Tai ko tu reikalauji pagarbos sau, jeigu neparodei elementarios pagarbos bendruomenei į kurią atėjai?
Nemanau, kad esi turintis už mane daugiau kompetencijos apie internetinį bendravimą. Jeigu turėtum, nebūtų kilę jokių nesusipratimų. Šio forumo paskirtis ne amžinai atsakinėti į nesuformuluotus klausimus, o kaupti patirtį žmonių, kurie nori ir gali ta patirtim dalintis, bei gauti.
atsakysiu, nes tai privalau padaryti- apiginti savo nuomonę.
atsakydamas į Black scorpio nieko nenorėjau cituoti.

NEREIKALAUJU jokios pagarbos iš nieko ir niekada juo labiau iš forumiečių kurių nei vieno asmeniškai nepažįstu.

Nesiekiu įrodyti niekam jokios kompetencijos nes man tai neįdomu aš esu sau seniai įsirodęs savo kompetencija dabar man kiti žmonės rodo jų komptenciją kai nori gauti darbo, todėl dabar būdamas 35 erių galiu sau leisti sėdėti prie pc ištisą dieną ir užsiiminėti savo homiu- car audio.

Nematu jokio nesusipratimų.
Viskas labai aišku. Kreipiausi į žmogų su ''emme'' logo patarimo. Tu užsipuoliai ir sumenkinai mane ir visus kitus nepatyrusius sio forumo ir viso pasaulio jaunuolius. Aš pabandžiau paaiškinti kad taip nėra. Tada tu griebiaisi savo ''šautuvo'' grąsindamas visus blogiečius ''išbaninti'' ir prisikabindamas prie mano citavimo nesklandumų išvadinai mane gezu ir arogantiška persona.

tavo forumo apibūdinimas aiškiai išskiria ''silpnuosius'': '' kaupti patirtį žmonių, kurie nori ir gali ta patirtim dalintis, bei gauti."
kurie nori ir gali. aš noriu, bet negaliu, nes neturiu tos patirties tai ką man dabar daryti, aš jau netinku į forumo apibrėžtį???

Būtent tą ir kartoju, kad baikit skaldyti žmones į fuksus, pažengusius ir expertus!!! Neiviename užsienio (pažengusių valstybių kur asmuo yra vertinamas kaip asmenybė o ne fuksas) forume Jūs nerasit suskirstymų į rangus.

Baikim tas nesamones su patirtim ir pasikėlimais.
Žmogus turi klausimą jį išsako, kitas žino atsakymą,- pasisako.
O ne atsakymų 1,2...o sumenkinančių pasisakymų 10. Lietuviai vienykitės gyvenkit draugiškai nepykit ir neskaldykit... juk krizė
Visi kalba apie ekonominę krizę..., kada Jūs atsibusit kad ištikrųjų esate kultūrinėje krizėje. Išvažiuokit pažiūrėkit kaip tarpusavyje bendrauja kitų tautų žmonės. Vokiečiai, anglai, amerikonai, tie patys lenkai. Jei negalit nuvažiuot nueikit į forumus:
klangfuzzi.de
talkaudio.co.uk
caraudio.com
onlinecarstereo.com

Nerasit tokių bajerių kokie vyksta čia pas mus
Ramybė Jus telydi