Utopia brangus siaubingai, nebent tik tokius aš randu.
Utopia brangus siaubingai, nebent tik tokius aš randu.
Turint mažą biudžetą subo klausimas automatiškai užsidaro. Jei jį vistiek kiši į savo mažą biudžetą, tai neturėsi nei gero priešbosio, nei gero boso. Pasidaręs teisingai priekį gausi pakentėti ir su laiku jei reikės įsigysi subą. Mano daug darytų mašinų po šiai dienai važinėja be subų ir dėl įvairių priežasčių net nesiruošia jų ten dėti. Problema tame, kad tu net neįsivaizduoji kaip groja teisingai padarytas priekis be subo. Žinoma toks padarymas brangiau kainuoja negu tik prisukimas šešioliktukų į gamyklines vietas. Todėl mes mažiem biudžetam ir rekomenduojame subo dalį skirti priekiui.Turiu mintyje ne tik garsiaklbiam, bet garsi izoliacijai, suklijavimui, žiedų bei podiumų (jei reikia nes priklauso nuo durų) pagamini ui ir pastatymui. Patys garsiakalbiai yra tik žaliava iš kurios viskas darosi. Žaliava turi būti kuo aukštesnės kokybės, tada teisingai viską padarius rezultatas pranoksta lūkesčius.
+370 686 40304, www.wix.com/arturass/wwwarthur-s-page
Taip, jie brangūs...
Kolektyvas, pasiūlykit žmogui iš RCL kokius buitinius garsiukus: priešbosius ir aukštadažnius (temos autoriui: bandyk paieška pasinaudot, berods Peris siūlė kažkam), ant aukštadažnio koki kondencatorių užkabinsi, jei rėks, dar įtampos daliklį pasidarysi. Viską susuk ant medinių žiedų, iš subo pinigų pasidaryk vibro izoliaciją, o kiek litų liks, pasidėk, ateity visą sistemą paskaninsi subiukuJei užsikabinsi, nesustosi.
Skanaus
P. S. Būtinai paskaitynėk forumą kokį mėnesiuką, neskubėk.
Bookmarks