tai kam tada gamina kondikus su itin dideliais voltais- 4.7uf 800V net maciautoks tik ant aukstadaznio tinka...taigi, kazkur giliau saknys pakastos
tai kam tada gamina kondikus su itin dideliais voltais- 4.7uf 800V net maciautoks tik ant aukstadaznio tinka...taigi, kazkur giliau saknys pakastos
Pvz gal xenonu blokeliams. Nežinau kokia, bet ten įtampa būna labai aukšta. Negarantuoju, bet man atrodo, kad aš - teisus![]()
![]()
pas mane voliojas kruvele skalbiankiniu kondiku, kaip vertinami jie akustikai? ar tik tiek gerai kad uF dideli ir pigus jie?ar lyginot kas su kokiais kitais?
o kainos to pačio talpumo 200V ir 800V
www.rcl.lt 100*16V elektrolitas kainuoja 16 cnt., 100*450V - 6,90 Lt, skirtumas virš 40 kartų ir man atrodo viską pasako.
Šaknys gilios, reikia nepamiršti pereinamųjų procesų ir tai, kad garsiakalbiai yra rektyvinė apkrova.
Grojant muzikai laido atjugimas gali sąlygoti įtampos šuolius dešimtis kartų viršyjančiussignalo įtampą. Tokiu atveju kondencatoriai elementariai pramušami. Todėl dėl visos krūvos priežasčių visada kondencatorių įtampa parenkama su geru rezervu.
Bookmarks