va aš dariau i coupe podiumus ,i originalias 16tukai netilpo , teko daryt ant durų užtrukau vieną dieną siūlau ir tau nežaist ir daryt duryse
Na už mano žadamus išleisti pinigus ir turima maga nieko gero neišeina, dabar pajungta tik prieki pas mane ir subas bagažinėje, garso trukumas akivaizdus, tai man kažkaip patinka kai ir iš galo kažkas girdisi. Ir aš nesiekiu kažkokio gero garso, pakanka jog geriau skambės nei gamyklinės ir gerai. Nes čia tik laikinai šitas automobilis bus, jei viskas gerai tai rudenį bus i kita mantuojama ne tokia ekonomine "aparatūra" ir tada jau rimtesniu patarimu klausiuo dabar man reikia, už kelis šimtus nieko neperdarant, kad galečiau bent kažka pasiklausyti, nes orginalus jau "birbia". Tai norėtusi tiesiog nepermokėti už ne pačia kokybiškiausia muzika.
žinau, jog čia dauguma tokio lygio garsiakalbiu nelaiko jog jie groja, bet aš nelabai ka suprantu ir ausys kreivos mano, tai prašau Jūsų pagalvos
Kiek aš čia kainas primečiau tai man priekis ir galas gaunasi apie 350lt tai jei už panašia kaina galit ką pasiūlyti geriau esu linkes išklausyti visus pasiūlymusdėl tokios mažos sumos ir esu nesuinteresuotas podiumu darymu ir bitumais
![]()
Tada perkiesi tik priekį. Galas tegroja originaliais garsiukais. Kaip sakai - jei neilgam darai - tada nemėtyk pinigų vėjais.
Už tavo sumą visai įmanoma isigyti apyzdaraviuskomponentus. Ir bus gana normaliai, jei tikiesi mažiau...
WWW.GARSUGAMA.LT - 8 605 19197
Bookmarks