+ Reply to Thread
Rodyti rezultatus nuo 1 iki 26 iš 26

Tema: Pigiai e36 i standartines vietas

Hybrid View

Besidomintis Cezarijus is on a distinguished road Cezarijus is on a distinguished road Cezarijus is on a distinguished road Cezarijus's Avatar
    Registracijos data
    Jun 2007
    Amžius
    41
    Žinučių
    552

Pagal nutylėjimą

Citata compaq rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    Pagal šita tema kiek supratau netelpa į prieki 16tukai http://forumas.i-klubas.lt/showthrea...hlight=13tukai
    Gale žinau, kad 13tukai telpa sukant prie skardos palangės, bet kažkas sakė jog geriau 10tukai dėžese, nei 13tukai i bagažinės turi. Kiek čia tiesos net neįsivaizduoju. Ir labai norėčiau išgirsti tuos geresnius variantus, bučiau dėkingas.
    jei daugiau paskaitysi matysi kad sakoma geriau truputį geresnis priekis negu gale ir priekyje nei lupta nei skusta....

Aktyvus radical is on a distinguished road radical's Avatar
    Registracijos data
    Oct 2009
    Amžius
    40
    Žinučių
    152

Pagal nutylėjimą

va aš dariau i coupe podiumus ,i originalias 16tukai netilpo , teko daryt ant durų užtrukau vieną dieną siūlau ir tau nežaist ir daryt duryse
    Attached Images

Jaunius compaq is on a distinguished road
    Registracijos data
    May 2009
    Žinučių
    24

Pagal nutylėjimą

Citata Cezarijus rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    jei daugiau paskaitysi matysi kad sakoma geriau truputį geresnis priekis negu gale ir priekyje nei lupta nei skusta....

Na už mano žadamus išleisti pinigus ir turima maga nieko gero neišeina, dabar pajungta tik prieki pas mane ir subas bagažinėje, garso trukumas akivaizdus, tai man kažkaip patinka kai ir iš galo kažkas girdisi. Ir aš nesiekiu kažkokio gero garso, pakanka jog geriau skambės nei gamyklinės ir gerai. Nes čia tik laikinai šitas automobilis bus, jei viskas gerai tai rudenį bus i kita mantuojama ne tokia ekonomine "aparatūra" ir tada jau rimtesniu patarimu klausiu o dabar man reikia, už kelis šimtus nieko neperdarant, kad galečiau bent kažka pasiklausyti, nes orginalus jau "birbia". Tai norėtusi tiesiog nepermokėti už ne pačia kokybiškiausia muzika. žinau, jog čia dauguma tokio lygio garsiakalbiu nelaiko jog jie groja, bet aš nelabai ka suprantu ir ausys kreivos mano, tai prašau Jūsų pagalvos

Kiek aš čia kainas primečiau tai man priekis ir galas gaunasi apie 350lt tai jei už panašia kaina galit ką pasiūlyti geriau esu linkes išklausyti visus pasiūlymus dėl tokios mažos sumos ir esu nesuinteresuotas podiumu darymu ir bitumais

Ekspertas Vilmantas is on a distinguished road Vilmantas is on a distinguished road Vilmantas's Avatar
    Registracijos data
    Jun 2005
    Vieta
    Kaunas
    Amžius
    48
    Žinučių
    2,792

Pagal nutylėjimą

Tada perkiesi tik priekį. Galas tegroja originaliais garsiukais. Kaip sakai - jei neilgam darai - tada nemėtyk pinigų vėjais.
    Už tavo sumą visai įmanoma isigyti apyzdaravius komponentus. Ir bus gana normaliai, jei tikiesi mažiau...
    WWW.GARSUGAMA.LT - 8 605 19197

+ Reply to Thread

Bookmarks

Rašymo taisyklės