Priekyje kuo puikiausiai, be perdarymų telpa 16 tukai. Galas - taip pat įsideda didesni...
Taip kad - iš naujo...
Ir - yra geresnių variantų už panašią kainą. Labai rimtai persvarstyk aukščiau minėtus pasirinkimus.
Pradeda mirti gamykliniai e36 garsiakalbiai. Prieki po kojomis 13tukai ir gale 10tukai mažose dėzėse.
Tai maždaug mastau apie tai:
Priekis - 1) Ground Zero Titanium GZTC 130T
13 cm / 5.25 " 2-way speaker system
2 Way componentsystem
power 90 watt RMS / 140 watt max - SPL 90 dB - 4 Ohm
Polypropylen cone
19 mm / 0.75" Silkdome tweeter
6 / 12 dB crossover
2)ALPINE SXE-1350S
Garsiakalbių skersmuo 13 cm
RMS Galia 40 W
Maksimali Galia 250 W
Dažnių juosta 60Hz - 20 kHz
Jautrumas 90 dB
Varža 4 Ohm
3)Blaupunkt GTc542
Skersmuo 13 cm
Galia 180 W/ 45 WRMS
Dažninė reakcija 60 Hz-22 kHz
Varža 4 omai
Jautrumas 91 dB
Juostų skaičius 2
Tikiuosi kaip nors į galą viena iš šiu variantu kaip nors į tas pačias dėzes įkišti:
1) Ground Zero Titanium GZTF 10T
10 cm / 4" 2-way speaker system
2 Way coax speaker
power 60 watt RMS / 100 watt max - SPL 89 dB - 4 Ohm
coated paper cone
Superdome tweeter
2) ALPINE SPG-10C2
Galingumas RMS, W: 45
Galingumas MAX, W: 180
Dažnių juosta, HZ: 101-20000
Varža, omai: 4
Jautrumas, dB: 87
3) Signat M10
Tipas Vidutinių dažnių garsiakalbiai
Dydis 10 cm
Galingumas: 100W maks. / 55W RMS
Dažnių diapazonas 400 - 8000 Hz
Jautrumas 87 dB
Magas bent jau kuri laika bus pioneer deh-p4100 senukas, nuo jo bus jungiami garsiakalbiai (kol kas, nes veliau planuose yra ir stiprintuvas). Muzika klausoma daugmaž klubinė, popsas, dažnai mp3 kokybes, bet būna ir kokio atlikėjo ir flac kokybės irašai.
Mano noras yra, kad muzika grotu padoriau ir gal biški garsiau (kai bus stiprintuvas) nei standartiniai garsiakalbiai. Apie aparatūra praktiškai nieko neišmanau tai todėl norėtusi patarimu ką geriau pasirinkti, gal kažka kita nei išvardintu mano. Perdarinėti, pjaustyti, konstruoti visiškai nieko nenoriu. Tai ką patarsit ar pasiūlysit?
P.S. Signat m10 diapazonas mažas kiek matau, tai prie jū reiktu atskiro dažniu filtro?
Priekyje kuo puikiausiai, be perdarymų telpa 16 tukai. Galas - taip pat įsideda didesni...
Taip kad - iš naujo...
Ir - yra geresnių variantų už panašią kainą. Labai rimtai persvarstyk aukščiau minėtus pasirinkimus.
WWW.GARSUGAMA.LT - 8 605 19197
Pagal šita tema kiek supratau netelpa į prieki 16tukai http://forumas.i-klubas.lt/showthrea...hlight=13tukai
Gale žinau, kad 13tukai telpa sukant prie skardos palangės, bet kažkas sakė jog geriau 10tukai dėžese, nei 13tukai i bagažinės turi. Kiek čia tiesos net neįsivaizduoju. Ir labai norėčiau išgirsti tuos geresnius variantus, bučiau dėkingas.![]()
va aš dariau i coupe podiumus ,i originalias 16tukai netilpo , teko daryt ant durų užtrukau vieną dieną siūlau ir tau nežaist ir daryt duryse
Na už mano žadamus išleisti pinigus ir turima maga nieko gero neišeina, dabar pajungta tik prieki pas mane ir subas bagažinėje, garso trukumas akivaizdus, tai man kažkaip patinka kai ir iš galo kažkas girdisi. Ir aš nesiekiu kažkokio gero garso, pakanka jog geriau skambės nei gamyklinės ir gerai. Nes čia tik laikinai šitas automobilis bus, jei viskas gerai tai rudenį bus i kita mantuojama ne tokia ekonomine "aparatūra" ir tada jau rimtesniu patarimu klausiuo dabar man reikia, už kelis šimtus nieko neperdarant, kad galečiau bent kažka pasiklausyti, nes orginalus jau "birbia". Tai norėtusi tiesiog nepermokėti už ne pačia kokybiškiausia muzika.
žinau, jog čia dauguma tokio lygio garsiakalbiu nelaiko jog jie groja, bet aš nelabai ka suprantu ir ausys kreivos mano, tai prašau Jūsų pagalvos
Kiek aš čia kainas primečiau tai man priekis ir galas gaunasi apie 350lt tai jei už panašia kaina galit ką pasiūlyti geriau esu linkes išklausyti visus pasiūlymusdėl tokios mažos sumos ir esu nesuinteresuotas podiumu darymu ir bitumais
![]()
Tada perkiesi tik priekį. Galas tegroja originaliais garsiukais. Kaip sakai - jei neilgam darai - tada nemėtyk pinigų vėjais.
Už tavo sumą visai įmanoma isigyti apyzdaraviuskomponentus. Ir bus gana normaliai, jei tikiesi mažiau...
kam tie apyzdaraviai komponentai, jei nebus bitumo duryse![]()
groja kaip iš kibiro
Geriau žvirblis saujoj nei briedis girioj....![]()
Na mašinoje tas garsas pasiliks visam, tiesiog ji skolinta iš tėvo kol mano yra "restauruojama". Tad tėvui ta mintis nepatinka jog bus pjaustomos apšyfkės ir palangė. O gale aš atjungiau originales nes jos jau baubė kaip briedis santa liučyja traukdamas girioje. Aš puikiai suprantu jūsų ta siūlymą apie duris ir podiumus, bet matot man tas nelabai gaunasi, jei gautusi kaip aš noriu tai į galą dėčiau dls 428 kurios senai mėtosi nenaudojamos ir tada į prieki komponentus geresnius. O dabar man tiesiog svarbu gražinti kažkiek grojimo ir tiek, nes aš pats kaip ir sudrožiau tas originalias turbūt pastoviai visu garsu klausydamas.
Tai va mane domintu turbūt tokie klausimai 200lt +/- 50lt į prieki originalias vietas kas geriausia, nes kiek supratau skaitydamas čia temas tai yra jog kai kurie komponentu priešbosiai kaip ir būtinai turi groti iš "dėžiu", o ten kaip tokio dalyko ir nėra.
O antra domintu galas 100lt +/- 50lt ir mintys tokios ar kioksus dėti ten, ar kokius komponentu priešbosius be "pisčialku." ir geriau ar i dėžes originalias ar sukti prie skardos palangės. Žinau, čia gan nelogiškas mano toks noras, bet tik taip išeina paprasčiausiaiNebesinori su briedžiu choru važinėti, gėda ir žmogų šalia pasodinti jau važiuojant, nes dabar skambesys kaip iš kokio seno VEF imtuvo ..
![]()
Dar įdomi jūsų nuomone ar apsimoka imti pioneer deh-p7600mp uz 150lt?
Aš nemanau jog čia nėra žmonių kurie galėtu patarti, manau net ir Tu turetum šiokia tokia nuomonę pagal mano kriterijus, bet kažkaip niekas nepasako. Perskaičiau gan nemažai čia temu ir kaip bebutu gaila daug kas atsakymo su mažais pinigais čia nesulaukia.
Jei jau taip rekomenduojama viska į prieki sukišti tai va dar variantas į prieki Alpine SPG-13CS gamyklines vietas, vertesnis variantas? nes kaip supratau Hertzai, Magnatai, bošmanai nurašomi iškarto. Kaip ground zero firma? jei imant konkrečiai GZRC 13X?
Jei vartei daug temų, tai turėjai užsikabinti už Visaton pavadinimo.
"Garso Harmonija" - Tikro Garso Namai Klaipėdoje
už tokius pinigus ar hertz ar alpine ar dar kas,visi gros tam pačiam lygmenykaip jazzas ir minejo,pasižvalgyk visaton produkcijos
www.rcl.lt
Asmeniškai uz tokius pinigus imčiau MB QUART arba DLS komplektus. Mano galva jie normaliausi.
Tai tada įdomu ar labai skiriasi DLS K5 ir B5A? turint omenyje, kad dėsis į standartines vietas? Tas kokybės skirtumas vertas 80lt ?
Į galą turbūt dėsiu DLS 224 standartinėse dėžėse kaip čia http://forums.bimmerforums.com/forum...d.php?t=803026.
Liko svarstymai tik dėl priekio, galas paimtas DLS 224 iš SoundService.
Dėl e36 pats ilgai svarsčiau ką ir kaip darytis, i cope 16-kai gal ir telpa, bet į compact'a nepjaustant skardų ir nedarant po kojom podiumų - be šansu, tad teko apsiriboti 13-kais.
Berods už 200 Lt. iš Artūras S. nupirkau naudotus focal 5w priešbosiukus, aukštadažnius turimus nuo eton 170Pro panadojau + į galą turimą suba isimečiau.
Kaip už tokius pinigus likau labai patenkintas rezultatu.
Tad nemanau, jog pačiam verta pirkti naujus komponentus, geriau pasižiurėt kažką saikingai naudoto, bet aukštesnės klasės![]()
Dar galimas toks variantas.
+370 686 40304, www.wix.com/arturass/wwwarthur-s-page
Artūrai, bet cia jau reik burti su durų vidumi ?
Nes kiek pamenu, pas e36 nėra labai dėkinga vieta podiumams, bentjau nieko nepjaustant ir neperdarinėjant, nelabai isivaizduoju kaip ten tuos podiumus pritvirtinti prie pacių durų skardos.
E36 duryse neapsimoka daryti podiumų, klausant vidutiniu garsu jau girdisi kaip barška langų pakelimo mechanizmas ir spynelė. Čia taip kupe, sedane gal geriau....
tai tau galva ant pečių ir duota, kad sugalvotum, kaip panaikint tuos barškesius![]()
groja kaip iš kibiro
Kad nelabai ten ką padarysi, vibruoja langų pakėlimo skardų galai, o i užraktą neįlysi, beto pas mane durų vidinės skardos skylės užkniedytos skarda ir apklijuotos bitumu, tai ardyti nesinori![]()
Coupe tikrai labai komplikuotos durys. Su keturdure situacija geresnė.
+370 686 40304, www.wix.com/arturass/wwwarthur-s-page
Bookmarks