www.senukai.lt suvirinimo kabelis 50mm2 metro kaina 22lt, gryno vario![]()
Sveiki, skubiai reikia 50mm2 apie 5m + ir 1 - laidų. Jei kas turite atsiliepkite PM arba čia. Lauksiu žinių
www.senukai.lt suvirinimo kabelis 50mm2 metro kaina 22lt, gryno vario![]()
vat šito varianto neatmetu tikraiįdomu vienas dalykas, svarkės laido šarvas vienodas kaip tarkim dietz firmos ar zealum 50mm?
niekas nežinot to?
pasakei ir šventagerai einam toliau, ką galit patarti prie to paties iš akumuliatorių ateičiai?
žiūrek kažką iš varta start stop arba bosch s6 serijos
Drx 9255 ; scanspeak d3804, rs audio spl --> audiosystem twister f4 260; jl audio 10w3v3 --> U-Dimension u-pro 1k.1xd|
kažkokia jau kita technologija jau?
agm technologija, ta pati kaip ir optima naudoja, kaina šiek tiek žmoniškesnė, nors palyginimų ju realybėje kaip ir nemačiau
Drx 9255 ; scanspeak d3804, rs audio spl --> audiosystem twister f4 260; jl audio 10w3v3 --> U-Dimension u-pro 1k.1xd|
Akumą tik OPTIMA. Yellow top 75ah. Aš tokius 2 turiu nusimatęs. Visi kiti savo savybėmis rūko. Patikrinta offroad varžybose ir galiu atsakingai pareikšti, kad 75ah deda į vietą bet kokį 105ah paprastesnį akumą. Srovės atidavimas nežmoniškas, greitai užsikrauna... O ir kainos jų jau žmoniškesnės.
Kur ta normali kaina? 1200lt?
Nes AGM gali daug pigiau gauti, tarkim varta E28 ar E29, bosh s6rinksiuosi jaučiu iš šitų
na jei kazkuri nusipirksi is situ, parasyk, nes ir as planuoju isigyti
kol dirbau autodetalių versle tai man nusipirkti 100ah paprastą akumą kainuodavo gamintojo savikaina tai nesukdavau sau galvos dėl jų kokybes nes galėjau sau leisti kas 3 mėn keisti nauju...
+37061857133 edmas
Na jei pasakytym kur cia tokios kainos tai as irgi nupirkciau 2
galiu perleist ZEALANIUM firmos laidus,5,5 metro pliusas ir 1,5 metro minusas,50kv,balti laidai,su jungtimis,kaina 250lt už viską,867900577 arba pm
Tai pirk turiu . Skypei esu pas tave drauguose
hardsyle, pas tave normaliausia kaina už dėvėtus laidus, laukiu lt ir pirksiu
I kas čia ką taikliai pastebėjo? Ar aš dabar turėčiau rėkt ant visos LT, kad gaunu už tiek ir tiek? Vyrai, nesiparinam... Jei reikia konkrečiai- į PM. Paskambinu, pasiklausiu kokios dabar kainos ir parvežu. Pirkau prieš 1,5 metų 3vnt tai mokėjau po 585. Manau dabar truputį bus pabrangę tai ir užmečiau, bet ne po 1200... O šiek tiek paieškojus viską galima rasti, net ir toj pačioj Lietuvėlėje mūsų![]()
Na žinai, dažnai atsiranda tokių, kurie atbėgę į temą pakomentuoja pavyzdžiui aš gaunu už tiek ir tiek, bet atsiranda kas paprašo už panašią sumą nusipirkt - ir staiga kažkodėl tokie komentatoriai pasislepia giliai po lapais![]()
iš manęs gavai, bet neatrašei
Ei, žmonės, esu dirbantis ir šeimą turintis žmogus. Pastoviai prie PC nekiurksau. Šiandien apie 13 val paskambinau tiekėjams ir gavau tokį atsakymą: šiuo metu sandėliuose OPTIMA YELLOW TOP 75ah neturime. Patikslinsime jų gavimo datą. Jūsų kaina šiuo metu būtų 800lt su PVM.
Na negalvojau, kad per 1,5 metų tiek pabrango bet nieko nepadarysi. Tiesa, kam reikės- už atsiuntimą iš Klaipėdos susimokėsite patys, nes nuo šitų daiktų neuždirbu nieko. Po gera dūšia taip sakant... Norint ir čekiukai bus![]()
projektas procese:
"JVC" KW-AVX820 (USB WAV) - toslink - "Helix" DSP.3 - "Media Control v4" by MultiMAKE,
"Soundstream" P204e (tweak)- "Focal" TN?, "Tectonic" BMR 3",
"Soundstream" P202e (tweak) 2 vnt.- "JBL" T595 Limited Edition (perdaryti į midbosus),
"Soundstream" P204e (tweak)- "JVC" HSA1699-02A, "SinusLive" BassPumpII
"Optima" YellowTop 75Ah, "Oehlbach" 1F, "HELIX" CAP 33, Laidai "Rega" FSC Quattro, linijiniai - savadarbiai pasidabruoti vintažiniai...
Old School Car Audio
o kaip sakot 55ah optimos uztektu dyzeliui ziema sukti diena is dienos prie -30 dar ir vazinejant trumpais atstumais?
Pas mano draugą 55ah raudona optima suka 1,9TDI pasatą puikiausiai jau 2 metus. O prieš tai įtariu suko vokiečiui kažkiek metų. Dėl spalvų- manau jokių problemų. Ryt galiu dar tiksliau pasiklausti. Bet kadangi geltonos kaip ir pačios geriausios tai ir pasiūliau iš pat pradžių. Man ypač jos patiko konstruojant bekelės džipą, nes lengvos, gerai atiduoda srovę ir labai greitai pasikrauna.
geriausios yra mėlynos (sprendžiant pagal kainą ir duomenis) , o su savo 55Ah optima žiemą užkūriau lankruizą šimtinį 4.2TD pas kurį nudvėsė du 100Ah jo akumai, o dabar jis puikiai suka keturių litrų benzininį motorą
![]()
projektas procese:
"JVC" KW-AVX820 (USB WAV) - toslink - "Helix" DSP.3 - "Media Control v4" by MultiMAKE,
"Soundstream" P204e (tweak)- "Focal" TN?, "Tectonic" BMR 3",
"Soundstream" P202e (tweak) 2 vnt.- "JBL" T595 Limited Edition (perdaryti į midbosus),
"Soundstream" P204e (tweak)- "JVC" HSA1699-02A, "SinusLive" BassPumpII
"Optima" YellowTop 75Ah, "Oehlbach" 1F, "HELIX" CAP 33, Laidai "Rega" FSC Quattro, linijiniai - savadarbiai pasidabruoti vintažiniai...
Old School Car Audio
Tai , kad jokiais duomenim nesiskiria ta mėlyna nuo geltonos, tik tiek, kad mėlyna ale jūrinė ir klemų pajungimais. Pas mane geltona YT U 4.2, o tavo kiek suprantu BT DC 4.2 mėlyna?
Bookmarks