Mane visai domintu Raudonos optimos kaina, nes kaip tik reikia pirkt akumą, nes vokietukas kai pašals nebenorės sukti.
Drx 9255 ; scanspeak d3804, rs audio spl --> audiosystem twister f4 260; jl audio 10w3v3 --> U-Dimension u-pro 1k.1xd|
Mane visai domintu Raudonos optimos kaina, nes kaip tik reikia pirkt akumą, nes vokietukas kai pašals nebenorės sukti.
Patikslinkite amperažus, jei galite.
Domintu kaip ir mane toks daigtas, bet vistiek kaina tai![]()
Visi akumai su parametrais yra čia
domintu BT DC 4,2 (BCI D34M) (bluetop 55ah) ir YT S 4,2 (yellow top 55ah)
Drx 9255 ; scanspeak d3804, rs audio spl --> audiosystem twister f4 260; jl audio 10w3v3 --> U-Dimension u-pro 1k.1xd|
dėkuj už info, lauksim pinigų![]()
O raudonų RT S 4.2 ar RT R 4.2 50 A ?
Neveža raudonų kol kas. Net kainos negalėjo pasakyti. Turi iš gamintojų gauti atsakymą. Nepaklausu KlaipėdojeKlaipėdoj mėlyni galingesni ir geltoni eina...
![]()
labai geros kainos , turėčiau laiko, parsukčiau netgi biznį per 4x4 forumą![]()
projektas procese:
"JVC" KW-AVX820 (USB WAV) - toslink - "Helix" DSP.3 - "Media Control v4" by MultiMAKE,
"Soundstream" P204e (tweak)- "Focal" TN?, "Tectonic" BMR 3",
"Soundstream" P202e (tweak) 2 vnt.- "JBL" T595 Limited Edition (perdaryti į midbosus),
"Soundstream" P204e (tweak)- "JVC" HSA1699-02A, "SinusLive" BassPumpII
"Optima" YellowTop 75Ah, "Oehlbach" 1F, "HELIX" CAP 33, Laidai "Rega" FSC Quattro, linijiniai - savadarbiai pasidabruoti vintažiniai...
Old School Car Audio
Na, aš pats juos ir konstruoju, tuos 4x4... Bet perku tik klientams. Biznio kol kas nedarau didelioČia kainos surašytos išvis be mano biznio, jei kam reiktų- už atsiuntimą jau reiktų kaip nors patiems...
dar norėjau paklausti kai su optimos akumo tvirtinimu tarkim pas vokiškas mašinas? reikia kažkokio specialaus laikikli jam ar ateina su kažkokiais adapteriais komplektacijoj?
puikiai laikosi standartiniuose laikikliuose
projektas procese:
"JVC" KW-AVX820 (USB WAV) - toslink - "Helix" DSP.3 - "Media Control v4" by MultiMAKE,
"Soundstream" P204e (tweak)- "Focal" TN?, "Tectonic" BMR 3",
"Soundstream" P202e (tweak) 2 vnt.- "JBL" T595 Limited Edition (perdaryti į midbosus),
"Soundstream" P204e (tweak)- "JVC" HSA1699-02A, "SinusLive" BassPumpII
"Optima" YellowTop 75Ah, "Oehlbach" 1F, "HELIX" CAP 33, Laidai "Rega" FSC Quattro, linijiniai - savadarbiai pasidabruoti vintažiniai...
Old School Car Audio
P.S nupirkti laidai
Bookmarks