+ Reply to Thread
Rodyti rezultatus nuo 1 iki 30 iš 141

Tema: padėkit surinkti aparatūra.

Hybrid View

Naujokas Platkauskas is on a distinguished road
    Registracijos data
    May 2013
    Vieta
    Helsingor Denmark
    Žinučių
    67

Pagal nutylėjimą

Aš suprantu kad nepalyginsi multimedijos su tarkim Alpine F1, Nakamichi CD 700II, Mc Intosh MX 406, Denon A1 arba Z1, Clarion 9244 ar kitais daug paprastesniais grotuvais, bet aš save kolkas laikau ta vidutine klase kurei reikia ir optimalaus praktiškumo ir kiek imanoma išspausti iš to gero garso. aš nesu garantuotas bet tiek Artūras S. tiek Vilmantas atstovauja shop'ams kurie prekiauja tam tikrų firmu gaminiais, ir jai pas juos ateina potencialus klijantas ir sako "norėčiau multimedijos" tai jie turbut nesako kad jos yra šudo gabalai. sorry už savo pamastymus. Aš nesiruošiu varyti i garso varžybas ar panašiai, svarbu kad mane tenkintu tai ka isidėjas. Žinau kad po kurio laiko norėsis vis daugiau geriau ir t.t Bet viskam turi ateiti savo laikas. Su darializ tikrai galėčiau pasigynčiti dėl paskutinio jo komentaro nors ir esu visai Žalias.

Kurčias Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio's Avatar
    Registracijos data
    Jul 2007
    Vieta
    Marijampolė
    Amžius
    40
    Žinučių
    2,678

Pagal nutylėjimą

Citata Platkauskas rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    Aš suprantu kad nepalyginsi multimedijos su tarkim Alpine F1, Nakamichi CD 700II, Mc Intosh MX 406, Denon A1 arba Z1, Clarion 9244 ar kitais daug paprastesniais grotuvais, bet aš save kolkas laikau ta vidutine klase kurei reikia ir optimalaus praktiškumo ir kiek imanoma išspausti iš to gero garso. aš nesu garantuotas bet tiek Artūras S. tiek Vilmantas atstovauja shop'ams kurie prekiauja tam tikrų firmu gaminiais, ir jai pas juos ateina potencialus klijantas ir sako "norėčiau multimedijos" tai jie turbut nesako kad jos yra šudo gabalai. sorry už savo pamastymus. Aš nesiruošiu varyti i garso varžybas ar panašiai, svarbu kad mane tenkintu tai ka isidėjas. Žinau kad po kurio laiko norėsis vis daugiau geriau ir t.t Bet viskam turi ateiti savo laikas. Su darializ tikrai galėčiau pasigynčiti dėl paskutinio jo komentaro nors ir esu visai Žalias.
    trumpai tariant beveik visų multimedijų grotuvų goijmą galima prilyginti papastiems grotuvams iki kokių 500lt. ir nėra reikalo lyginti su taip kuriuos tavi išvadintu elitu (jų kainos varijuoja nuo 3000 iki 5000)
    Nakamichi CD700II + Dynaudio + vifa + Daytona + ...

Ekspertas darializ will become famous soon enough darializ will become famous soon enough darializ will become famous soon enough darializ will become famous soon enough darializ's Avatar
    Registracijos data
    Oct 2006
    Amžius
    42
    Žinučių
    739

Pagal nutylėjimą

patikėk, mano kelias su multimedijom pramintas. Galiu tau tik tiek pasakyti, kad brangiausia multimedia, yra maždaug pigiausio blaupunkto lygio garso atžvilgiu. tai apie kokius tu čia dar F1 svaigsti ??? Deje, kas universalu, netinka niekam. Draugiškas patarimas:
    1. Multimedia,(filmais klipais ir t.t.) tu pats džiaugsiesi tik pirma mėnesį po įsidėjimo. vėliau ji tau pasidarys nebereikalinga, arba tik pasimaivyti tada kai įsės kokia blondinė. Bet deje, šiais laikasi tuo nebepasimaivysi. Kas antra vidutinio senunmo mašina orginalioj sistemoj jau turi toki "malonuma"
    2. Navigacija taip pat naudosesi nedaug. Sunkus žemėlapių atnaujinimas, kogero daugunmoj modelių netgi nėra naujų žemėlapių. Paprasčiau yra nusipirkti navigaciją už 300lt arba išmanųį telefoną. Taip turėsi navigaciją ir mašinoj, ir su dviračiu važiuojant, ir keliaujant pėsčiom. Dideliuose miestuose delninės navigacijos vaikštant yra nepakeičiamas dalykas. Plius galėsi pats naujinti žemėlapius kada panorėsi ir kiek panorėsi. Jeigu nervuoja kyšntis laidas iš "prikurkės", prasivesk tą laidą už panelės pasijungęs nuo kokio pliuso iš laidyno.
    3. jeigu pirksi multimediją su skaitmeniniu išėjimu, paskui dar procą (ar dar koki velnią), tai įdomu ką tu dar už tuos 4000-5000lt nupirksi.
    4. Yra vienas gana neblogas variantas norint turėti ir gerą garsą ir multimediją mašinoj. Aš pats jo nebespėjau įgivendinti. Gali dėti dvi "galvas". jungimo būdų yra įvairių. bet tai vėlgi atsiriame į piniginę. tavo skiriama suma verčia šį variantą pamiršti.

taigi, tavo teisė rintktis. jei pasirenki multimediją, tai nustok keiktis tokiais žodžiais kaip A1, Z1, F1... tada kalbėkim: bochman, blaupunkt, xzound.
    u-dimension 40xs, u-dimension 20vs

arturas@emmanet.lt Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S's Avatar
    Registracijos data
    Oct 2003
    Vieta
    Londonas
    Amžius
    61
    Žinučių
    4,480

Pagal nutylėjimą

Jei nesi kontūzytas ir tavo ausys sveikos drąsiai gali save priskirti prie normaliai girdinčių žmonių. Tai reiškia kad esi tarp visų normaliai girdinčių. Tame tarpe ir tarp mūsų. Taigi visi ir bando tau pasakyti kas geriausiai, praleidžiant visus tarpinius variantus.

PS. aš atstovauju tik save ir jokių parduotuvių neturiu. Pats darau audio sistemas savo rankom tom kuriom dabar rašau.

+ Reply to Thread

Bookmarks

Rašymo taisyklės