2. Dėl TVS siūlau pagalvoti. Ar ne geriau rinktis wordpress ar impresspages?
6. Facebook galerijos integracija arba (jeigu įdomu galiu pademonstruot ant impresspages standartinę galerija. PM)
2. Dėl TVS siūlau pagalvoti. Ar ne geriau rinktis wordpress ar impresspages?
6. Facebook galerijos integracija arba (jeigu įdomu galiu pademonstruot ant impresspages standartinę galerija. PM)
Ernestai, būtent tokia mintis ir yra. Kol kas neiaškumas kaip su temos pakūrimo tvarka, kad nepaskatinti daug temų kūrimo dėl to pačio skelbimo. Skelbimų dalies ir forumo prisijungimo vardai kiti, tik vieni gai būti patvirtinti kiti ne. Čia saugumo sumetimais...
Kokie būtų argumentai Joomla nenaudai ir pastarųjų naudai? Gal aš ko nors nežinau?
i-Klube niekada nebus integracijos su jokiais kitais socialiniais tinklais. Nenorėkite sužinoti mano nuomonę apie snukiaknyges, čik-čir-rik ir kitas, bei jų savininkus![]()
SERV.LT - visos svetainių talpinimo paslaugos
projektas procese:
"JVC" KW-AVX820 (USB WAV) - toslink - "Helix" DSP.3 - "Media Control v4" by MultiMAKE,
"Soundstream" P204e (tweak)- "Focal" TN?, "Tectonic" BMR 3",
"Soundstream" P202e (tweak) 2 vnt.- "JBL" T595 Limited Edition (perdaryti į midbosus),
"Soundstream" P204e (tweak)- "JVC" HSA1699-02A, "SinusLive" BassPumpII
"Optima" YellowTop 75Ah, "Oehlbach" 1F, "HELIX" CAP 33, Laidai "Rega" FSC Quattro, linijiniai - savadarbiai pasidabruoti vintažiniai...
Old School Car Audio
Papraščiausiai, impresspages yra labai lankstus ir turint pakankamai žinių galima pasidaryt superinį variantą, o joomla kiek esu bandęs tai ten toks žulikas, standartas ir ganėtinai sunku (lyginant su pirmtakais) perdaryt. Na kad ir dabartinis i-klubas, užėjus iškart matosi joomla..
kas dėl fb tai čia tiesiog galerijos integracija o ne visų social nesamonių
Bookmarks