Nu tu čia man lyg kaip kokiam mažam vaikui papasakojai, kaip to dviračio ratai ištikro sukas. Aš viską suprantu apie garso kelią, niekada neteigiau, kad procesorius tonališkai groja geriau ar panašiai. Ar, kad procesoriaus teorija yra teisingesne nei pasyvo. Aš žinau, kad teoriškai imant garsą betkur, pasyvas visada laimes, bet mes gi turim didelia problemą, automobilį... Aš tiesiog sakau, kad ir tą ir tą pusė galima privesti iki aukščiausio lygio.. Apie apykurtes blondines tai gal patylim, nes tada visose pasaulio varžybose vien kurti žmonės ir dar blondinės, tik pas mus čia forume senoliai susirinkę pasaulio guru...
Ir taip aš pats turiu tą procesoriu ir taip pas mane tame procesoriuje yra naudojama tik laiko korekcijos kairiam kanalui. Jei neklystu 1 mili sekundė priešbosiui, 0.7 viduriukui ir 1.1 aukštadažniui. Pastarajį reiks stumti instaliacijoje dar toliau, kad tos mili sekundės dar sutrumpėtu. Jokio eq ir jokių fazių vartymo ir panašiai. Garso lygio suderinimas ir tas su stiprintuvais nes per juos betkokiu atveju garsas prakeliauja. Taip kad nereikia čia taip kalbėti, kad mes nieko nesuprantam nieko nežinom ir panašiai.
O tai pasyvą klausyti be scenos nėra minusas ? Nes be Andriaus audines nieko panašaus tikrai nesu girdėjas. Ok tonališkai viskas ten puiku, detalumas, dinamikos ir panašiai viskas yra, bet vokalą visada girdi su kaire ausim geriau nei su dešine...
Bookmarks