Vyrai tai kur jūs visi tokie su patirtim, kur visa jūsų išmintis ? Kur projektai? Kur temos kaip tas ar anas darosi, kur mokslas galiausiai ? Šitam forumui aš lenkiu galvą ir turiu labai daug dėl ko dėkoti, bet tikrai ne dėl paskutinių sakykim metų. Dėl visų senų temų, kuriu dalį ištrynė arba aptrynė. Labai daug čia laiko praleista ir labai daug sužinota, BET jau kiek laiko čia viskas stovi, aš ir dar kažkas imeta kokios išpjauto skylės foto, ar kokio grotuvo nuotrauką. Toliau viskas kas čia vyskta tai tik, kažkas kažką parašo, ateina "senbuvis" ir pasako čia šūdas... Reikia taip ir taip. Artūrai gerbiu tave, kaip šio forumo savininką, ir jo puoselėtoją, bet jis yra sustojas senai senai. Ne vienas užsienio forumas yra begalę kartų pranašesnis savo temomis, mokslu, testais, instaliacijomis ir kitaip. Jau kiek laiko eilinės temos tiesiog va tokios, kas yra šūdas ir kas yra gerai. Mindaugas viską teisingai parašė, eilini kartą buvo prikišta jo specialybė, kam to reikia ?

Kitas dalykas, čia kaip ir sakiau vienintelės temos yra, kas yra gerai ir kas šūdas.. Kur faktai? Kur teorijos? Pagrįskit kas yra ? Nes pasakot, kaš mes čia tiek ir tiek metų patirties turim o tu moli tylek krč... Žiauriausia yra tas, kad keli senoliai, kurių net normalaus neivieno instalo man rods čia forume nėra (nieks nesako, kad nieko jūs nepadarę, nešokit į akis čia dabar) šneka taip už visą pasaulį, kad "yra taip ir taip" nors visur kitur šneka beveik atvirkščiai.

Man tai kažkaip žiauru yra, kai čia yra galvos guldomos, kad yra taip ir anaip, nors jokių įrodymų ar pagrindimų nėra, konkrečių pavizdžių nėra. Nueini i, kad ir tapatį DIYMA, ten viskas moksliškai, su kreivėm, su bandymais, su testais, krūvom aparatūros, prabangūs instalais, paskaitai kaikurias temas/postus tai 10 kart reik perskaityt, kad įsigilint. O čia paprastą klausimą užduodi tai ir tai varto varto, verčia tave durneliu tipo po trupučiuką ir maždaug tai kaip tu nesupranti.

Dar smagu yra klausytis pakalikų kurie paskaitę dėdės žodi puola tvirtinti tapatį, arba diskusijoje nebeturint ką pasakyt laukia kol išgebės dėdė.

Niekas nesako, kad žmonės yra su patirtimi, daug žino, bet dėja forumas visiškai to neatspindi, o jei dėdė tiesiog pasakė tai man bent jau tikrai nėra pagrindo tuom tikėti.

Vilius vapšė čia įsikišai ne vietoje ir dar nukeverzojai nesamone. Ko pats neklausai Artūro ? Pažiūrėk į savo sistemą, gi šūdą klausai. Bėja aš kanadors sakiau kad mano sistema, ar bent kuri jos dalys yra zbest ar kažkas panašaus ?

Kaip pvz išvis žmogus nečiupinėjas sakykim, XES sistemos sakyti, kad čia yra šūdas ? Nu jūs man logiškai paaiškinkit. Jau tas baeris su "ilgesnis garso kelias" tapo tikru baeriu. Taip ok teoriškai aš suprantu, tai teisybė, o tai kur praktinė dalis jei tokie bandymai/lyginimai nebuvo daryti ? Iš kur tas teiginys, kad vienas ar kitas yra geresnis ? Pasyvas yra dievas, trumpesnis laiko kelias taip anaip. O ko jūs nešnekat, kad ir vienas ir kitas gali būti šudas parinkus neteisingą instaliaciją, ar akustiką, ar stiprintuvus ? Taigi ir vieną ir kitą galima padaryti šūdinai. Bet ne gi teorija vistiek yra viena, trumpesnis garso kelias... ane ? Daryk tu proca, betkokiu atveju bus šūdas, daryk pasyva bilekaip, bus ledas...

Kad ir su Mindaugo akustika? Kas per teiginiai neklausius, nečiupinėjus, nežinant ? Aš suprantu, kad pagal duomenis, ar ten dar kažką galima susidaryti preliminarius nusistatymus, bet tai teigti, kad tai yra šudas tai vapšė nesamonė.

Kaip ir su tais 1940m įrašais? O tai tik jais yra garso kokybė paremta ? Tai ant tos sistemos tada paleidžiam koki dubstepą ir žiurim kas daros... Irgi kažkaip nelogiška, nes negi hi-end sistema yra kuriama būtent tik tam muzikos stiliui ?