+ Reply to Thread
Rodyti rezultatus nuo 1 iki 20 iš 20

Tema: Subas ir jo įtaka

Hybrid View

DEIVISC Subas ir jo įtaka 2016-01-20, 08:58 PM
Artūras S Tai šituos dalykus daro... 2016-01-20, 09:02 PM
DEIVISC suprantu apie ka tu patikek,... 2016-01-20, 10:13 PM
Artūras-M Ūžimą ir bumpsėjimą jeigu... 2016-01-21, 12:18 AM
DEIVISC aplamai be gero kokybiško ... 2016-01-21, 07:58 AM
Artūras-M Paprastai dėl „nesusigrojimo“... 2016-01-21, 12:45 PM
Artūras S Girdėsi "karštą bulvę... 2016-01-20, 10:27 PM
Arunas B O buna tokiu atveju kad... 2016-01-21, 01:35 AM
DEIVISC tik del prasto subo ir jo... 2016-01-21, 07:49 AM
Artūras S Kalbam apie bendrus... 2016-01-21, 09:48 AM
DEIVISC Sinatra ar Billie Holiday... 2016-01-21, 05:19 PM
Artūras-M Deivi, tada vsisiškai... 2016-01-21, 10:31 PM
DEIVISC jus priimat už gryna pinigą,... 2016-01-22, 10:03 AM
DEIVISC beje Sedici, vienas... 2016-01-22, 10:14 AM
Artūras S Tai jei sistema gros gerai... 2016-01-22, 10:29 AM
Artūras-M Atskyriau aukščiau esančius... 2016-01-22, 03:45 PM
Artūras S Nesutikčiau su teiginiu, kad... 2016-01-22, 04:05 PM
DEIVISC audisonai nepatinka, tai... 2016-01-22, 04:34 PM
DEIVISC beto sedici kiek žinau buvo... 2016-01-22, 04:40 PM
Artūras-M Deivi, kategorišką nuomonę... 2016-01-23, 12:37 AM
    Ekspertas DEIVISC is on a distinguished road
    Registracijos data
    Apr 2004
    Vieta
    kaunas
    Žinučių
    1,448

Pagal nutylėjimą

beto sedici kiek žinau buvo pas mane ir pas Mirka kiek pamenu, gal Mirka ir nebuvo pasijunges, tai kaip jus galite komentuoti skambesi...rewiu kitose forumuose taip pat mažai, na bet baigiam ta tema.

vietinis Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M's Avatar
    Registracijos data
    Oct 2003
    Vieta
    Kaunas
    Amžius
    63
    Žinučių
    5,660

Pagal nutylėjimą

Citata DEIVISC rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    beto sedici kiek žinau buvo pas mane ir pas Mirka kiek pamenu, gal Mirka ir nebuvo pasijunges, tai kaip jus galite komentuoti skambesi...rewiu kitose forumuose taip pat mažai, na bet baigiam ta tema.
    Deivi, kategorišką nuomonę turiu tik tada, kai ją susidarau po realaus perklausymo ir esant atitinkamo lygio sistemai, niekada nesiremiu informacija perskaityta kažkur kitur. Turėti nebūtinai reikia...
    Su Sedici turėjau kelis kontaktus iš kurių susidariau nuomonę. Efektyviausias ir svariausias buvo berods 2005 Kauno varžybose. Buvo toks Aleksandras (Focal dileris) iš Estijos su MB. Mašinos komplektacija Focal 165K2, Sedici ir McIntosh. Nepamenu kurią vietą jis pasiėmė, greičiausiai pirmą. Gana įdėmiai klausiau jo mašiną, nes ji ko gero buvo įdomiausia. Grojo gerai, tačiau palyginus sausai, nes aš kaip tik eksperimentavau pats, taigi ausis tuo metu buvo itin reikli. Mane šiek tiek nustebino, nes visi sitemos elementai labai aukšto lygio, aš tai atvirai ir pasakiau. Aleksandras iš esmės sutiko, nors gal ir nepatikliai. Po to pasiūliau pasiklausyti savo BMW, kad netuščiažodžiauti. Tuo metu buvo atjungta trijuostė, testui sumesti Pioneer PRS aukštadažnis, SPX F17 (F1 Status ready serija) priešbosis, CDA-7990R ir... lengvai kastruotas Alpine MRV dvikanalis. Aleksandras pripažino, kad pas mane groja juntamai geriau, garsas gyvesnis ir labai domėjosi koks stiprintuvas, nes kas priekyje matėsi iš karto, aukštadažnis apskritai buvo tik pakabintas ant stoikės Ir buvo smarkiai šokiruotas, kai atidarius bagažinę pamatė Alpine MRV Ilgai mes dar su juo po to susirašinėjome, kame gali būti problema, kodėl jo mašinoje yra sausokas garsas, jis net mcIntosh bandė keisti į CDA-7990R, tačiau rezultatas geresniu netapo. Mano supratimu, visos malkos krito ant Sedici, nes kiti sistemos elementai buvo žinomi. Iš jo tuo metu gavau Sedici schemas, su mintim, gal galima ką nors iš ten išmesti. Tačiau kiek pamenu, nėra ką modifikuoti šiame stiprintuve, jis per daug gerai techniškai pagamintas. Kalta to meto samprata apie stiprintuvo projektavimą. Aleksandras dar bandė kaltinti savo linijinius laidus, tačiau aš skeptiškai žiūriu į laidų magiją, nors žinoma linijinius visada rinkausi gana rimtai. Beje, laidais taip pat šokiravau, tada aš jau savo poreikiam naudojau monolitinius lietkabelio laidus garsiakalbiams. Nuotraukos gautos iš Aleksandro, 2005 metais...

sed_open.jpgKros 165K2P.JPG

Citata DEIVISC rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    audisonai nepatinka, tai parašykite kas etalonai tada yra , as per tiek metų ir bandymų nesutikau nieko idomaus.
    Aš asmeniškai neturiu nieko prieš Audison, girdėjau labai gerai grojančių VRX, modelių į galvą nedėjau, pats su jais nedirbau. Man brangioms instaliacijoms patiko ir esu pilnai išbandęs ir užtikrintas: U-Dimension Forte serija, Poweramper hibridiniais. Iki 10 KLT sistemoms pilnai tiko Alpine MRV. Paprasčiausiai šia produkcija prekiavau. Apskritai rekomenduoti kažką yra labai nedėkingas reikalas, dažniau problema yra bendra sistemos komplektacija, pats požiūris į elementų parinkimą, montavimą.

Iš antrų rankų sutikęs gerų tarp senų DLS, Genesis (tų kurie karšti), Rockford Fosgate, Hifonics ir tt, visų neišvardinsi ir nėra prasmės, nes jie geri buvo tame kontekste, kuriame jie buvo panaudoti, tai yra sistemos šiaip, valinančios, be pretenzijos į kažką super.
    SERV.LT - visos svetainių talpinimo paslaugos

+ Reply to Thread

Bookmarks

Rašymo taisyklės