beto sedici kiek žinau buvo pas mane ir pas Mirka kiek pamenu, gal Mirka ir nebuvo pasijunges, tai kaip jus galite komentuoti skambesi...rewiu kitose forumuose taip pat mažai, na bet baigiam ta tema.
beto sedici kiek žinau buvo pas mane ir pas Mirka kiek pamenu, gal Mirka ir nebuvo pasijunges, tai kaip jus galite komentuoti skambesi...rewiu kitose forumuose taip pat mažai, na bet baigiam ta tema.
Deivi, kategorišką nuomonę turiu tik tada, kai ją susidarau po realaus perklausymo ir esant atitinkamo lygio sistemai, niekada nesiremiu informacija perskaityta kažkur kitur. Turėti nebūtinai reikia...
Su Sedici turėjau kelis kontaktus iš kurių susidariau nuomonę. Efektyviausias ir svariausias buvo berods 2005 Kauno varžybose. Buvo toks Aleksandras (Focal dileris) iš Estijos su MB. Mašinos komplektacija Focal 165K2, Sedici ir McIntosh. Nepamenu kurią vietą jis pasiėmė, greičiausiai pirmą. Gana įdėmiai klausiau jo mašiną, nes ji ko gero buvo įdomiausia. Grojo gerai, tačiau palyginus sausai, nes aš kaip tik eksperimentavau pats, taigi ausis tuo metu buvo itin reikli. Mane šiek tiek nustebino, nes visi sitemos elementai labai aukšto lygio, aš tai atvirai ir pasakiau. Aleksandras iš esmės sutiko, nors gal ir nepatikliai. Po to pasiūliau pasiklausyti savo BMW, kad netuščiažodžiauti. Tuo metu buvo atjungta trijuostė, testui sumesti Pioneer PRS aukštadažnis, SPX F17 (F1 Status ready serija) priešbosis, CDA-7990R ir... lengvai kastruotas Alpine MRV dvikanalis. Aleksandras pripažino, kad pas mane groja juntamai geriau, garsas gyvesnis ir labai domėjosi koks stiprintuvas, nes kas priekyje matėsi iš karto, aukštadažnis apskritai buvo tik pakabintas ant stoikėsIr buvo smarkiai šokiruotas, kai atidarius bagažinę pamatė Alpine MRV
Ilgai mes dar su juo po to susirašinėjome, kame gali būti problema, kodėl jo mašinoje yra sausokas garsas, jis net mcIntosh bandė keisti į CDA-7990R, tačiau rezultatas geresniu netapo. Mano supratimu, visos malkos krito ant Sedici, nes kiti sistemos elementai buvo žinomi. Iš jo tuo metu gavau Sedici schemas, su mintim, gal galima ką nors iš ten išmesti. Tačiau kiek pamenu, nėra ką modifikuoti šiame stiprintuve, jis per daug gerai techniškai pagamintas. Kalta to meto samprata apie stiprintuvo projektavimą. Aleksandras dar bandė kaltinti savo linijinius laidus, tačiau aš skeptiškai žiūriu į laidų magiją, nors žinoma linijinius visada rinkausi gana rimtai. Beje, laidais taip pat šokiravau, tada aš jau savo poreikiam naudojau monolitinius lietkabelio laidus garsiakalbiams. Nuotraukos gautos iš Aleksandro, 2005 metais...
sed_open.jpgKros 165K2P.JPG
Aš asmeniškai neturiu nieko prieš Audison, girdėjau labai gerai grojančių VRX, modelių į galvą nedėjau, pats su jais nedirbau. Man brangioms instaliacijoms patiko ir esu pilnai išbandęs ir užtikrintas: U-Dimension Forte serija, Poweramper hibridiniais. Iki 10 KLT sistemoms pilnai tiko Alpine MRV. Paprasčiausiai šia produkcija prekiavau. Apskritai rekomenduoti kažką yra labai nedėkingas reikalas, dažniau problema yra bendra sistemos komplektacija, pats požiūris į elementų parinkimą, montavimą.
Iš antrų rankų sutikęs gerų tarp senų DLS, Genesis (tų kurie karšti), Rockford Fosgate, Hifonics ir tt, visų neišvardinsi ir nėra prasmės, nes jie geri buvo tame kontekste, kuriame jie buvo panaudoti, tai yra sistemos šiaip, valinančios, be pretenzijos į kažką super.
SERV.LT - visos svetainių talpinimo paslaugos
Bookmarks