+ Reply to Thread
Rodyti rezultatus nuo 1 iki 30 iš 60

Tema: padekit isirinkti komponentus

Hybrid View

driver323f
    Guest

Pagal nutylėjimą

Citata stalius339 rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    oi sunku su tavimi,tu klausi patarimo-ji gauni,bet vistiek savo....... dvieju juostu komponentai susideda is aukstadaznio ir priesbosio
    patarimas gal ir geras,bet man nepriimtinasva kame esme,o sie planai tai tik i ateiti

Besidomintis Cezarijus is on a distinguished road Cezarijus is on a distinguished road Cezarijus is on a distinguished road Cezarijus's Avatar
    Registracijos data
    Jun 2007
    Amžius
    41
    Žinučių
    552

Pagal nutylėjimą

Citata driver323f rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    patarimas gal ir geras,bet man nepriimtinasva kame esme,o sie planai tai tik i ateiti

geriau klausyk iskart ka tau protingi dedes sako, nes veliau jeigu tikrai nori gero garso, o ne triuksmo is galo viska ismesi. Bet dabar matau tau reikia kad kuo garsiau butu, tai dekis daugiau koloneliu, bus daugiau garso bet ne muzikos.

driver323f
    Guest

Pagal nutylėjimą

Ka galit pasakyt apie MUTANT firma,nauji komponentai 4 svarai?

Ekspertas omsonass will become famous soon enough omsonass will become famous soon enough omsonass will become famous soon enough omsonass will become famous soon enough omsonass's Avatar
    Registracijos data
    Sep 2008
    Vieta
    vilkaviskis
    Amžius
    41
    Žinučių
    1,800

Pagal nutylėjimą

pats pagalvok ar už 4 svarus gali būt kažkas grojančio, į šią firmą nepatarčiau žiūrėti

Ekspertas Vilmantas is on a distinguished road Vilmantas is on a distinguished road Vilmantas's Avatar
    Registracijos data
    Jun 2005
    Vieta
    Kaunas
    Amžius
    48
    Žinučių
    2,792

Pagal nutylėjimą

Viespatie aukstielninkas.....

Ekspertas stalius339 is on a distinguished road stalius339's Avatar
    Registracijos data
    Jan 2007
    Amžius
    37
    Žinučių
    1,082

Pagal nutylėjimą

vistiek eini kaskokiu iskreiptu keliu,na jum viesiem nedaeina kol neprikisat kalna pinigu,prisiperkat visokiu nesamoniu po 10 nekeiciat sistemos,tada ateina supratimas, is manes viskas gal kas kitas pades,mano pastangos bevaises kas turit burtu lazdele?

Besidomintis Cezarijus is on a distinguished road Cezarijus is on a distinguished road Cezarijus is on a distinguished road Cezarijus's Avatar
    Registracijos data
    Jun 2007
    Amžius
    41
    Žinučių
    552

Pagal nutylėjimą

is patirties sakau, LABAI sunku persilaušti ir patikėti tokiais dalykais kad už 1000Lt nebus super kokybiškai ir dar muzika girdėsis už bilekiek kilometru.

driver323f
    Guest

Pagal nutylėjimą

Seip as paklausiau,pasiule tokius man,nauji,bet as ju tikrai nesiruosiu pirkt

driver323f
    Guest

Pagal nutylėjimą

Susitvarkiau stiprintuva,pajungem sendien nuo sps 69c3 ir mano magnatu 693 edition,rekia tie garsiakalbiai auksti prarekia viska,man su komponentais to nebus?

+ Reply to Thread

Bookmarks

Rašymo taisyklės