+ Reply to Thread
Rodyti rezultatus nuo 1 iki 30 iš 44

Tema: LCD Televizoriai

Hybrid View

arturas@emmanet.lt Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S's Avatar
    Registracijos data
    Oct 2003
    Vieta
    Londonas
    Amžius
    61
    Žinučių
    4,480

Pagal nutylėjimą

Citata tomaskad rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    Siulyciau LED, sony ar panasonic. Vaizdo kokybe bei ekonomiskumas yra akivaizdus palyginti su LCD ar plazma.

Pasidomėk daugiau apie plazminių televizorių vaizdą. Ar nebūsi suklydęs? LED ekonomiškas, tai tiesa.

vietinis Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M's Avatar
    Registracijos data
    Oct 2003
    Vieta
    Kaunas
    Amžius
    63
    Žinučių
    5,660

Pagal nutylėjimą

Citata Artūras S rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    Pasidomėk daugiau apie plazminių televizorių vaizdą. Ar nebūsi suklydęs? LED ekonomiškas, tai tiesa.
    Aš nenorėčiau būti kategoriškas dėl vaizdo kokybės ir kiek ji aktuali nuo to ar monitorius, LCD, LED, Plazma jeigu kalbam buitinio lygio kokybės supratime. Paėmus statinį vaizda, jis bus labai panašios kokybės visuose analogiško lygio monitoriuose.
    Dabar reiktų nepamiršti, kad didžioji dalis vaizdo kokybės skaitmeniniame formate priklauso nuo to, kaip apdorojamas signalas elektroniniame lygyje. Tas pats televizorius padavus signalus iš skirtingų šaltinių rodo kitaip. Kadangi turiu abi GALA, kelis priedėlius, išbandžiau INIT ir Viasat galiu pasakyti konkrečiai - Philips iš eterio rodo nepalyginamai geriau, nei tas pats Philips iš interaktyvios GALA su Motorola priedėliu per HDMI jungtį. Tuo tarpu jeigu imsim pigius Samsung, LG ir kitus, tai jie su tuo pačiu Motorola rodo geriau nei iš eterio naudojant vidinį tiunerį. O plazma vis tik šiai dienai yra prabanga - jos energijos sunaudojimas viršija proto ribas. Dar jeigu garse lempos energijos naudojimą galiu toleruoti, tai vaizde nematau prasmės - tada geriau geras projektorius su geru ekranu. Bet čia tik mano nuomonė.
    SERV.LT - visos svetainių talpinimo paslaugos

Ekspertas omsonass will become famous soon enough omsonass will become famous soon enough omsonass will become famous soon enough omsonass will become famous soon enough omsonass's Avatar
    Registracijos data
    Sep 2008
    Vieta
    vilkaviskis
    Amžius
    42
    Žinučių
    1,800

Pagal nutylėjimą

Citata Artūras-M rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    Aš nenorėčiau būti kategoriškas dėl vaizdo kokybės ir kiek ji aktuali nuo to ar monitorius, LCD, LED, Plazma jeigu kalbam buitinio lygio kokybės supratime. Paėmus statinį vaizda, jis bus labai panašios kokybės visuose analogiško lygio monitoriuose.
    Dabar reiktų nepamiršti, kad didžioji dalis vaizdo kokybės skaitmeniniame formate priklauso nuo to, kaip apdorojamas signalas elektroniniame lygyje. Tas pats televizorius padavus signalus iš skirtingų šaltinių rodo kitaip. Kadangi turiu abi GALA, kelis priedėlius, išbandžiau INIT ir Viasat galiu pasakyti konkrečiai - Philips iš eterio rodo nepalyginamai geriau, nei tas pats Philips iš interaktyvios GALA su Motorola priedėliu per HDMI jungtį. Tuo tarpu jeigu imsim pigius Samsung, LG ir kitus, tai jie su tuo pačiu Motorola rodo geriau nei iš eterio naudojant vidinį tiunerį. O plazma vis tik šiai dienai yra prabanga - jos energijos sunaudojimas viršija proto ribas. Dar jeigu garse lempos energijos naudojimą galiu toleruoti, tai vaizde nematau prasmės - tada geriau geras projektorius su geru ekranu. Bet čia tik mano nuomonė.
    nepyk, bet tu neteisus , tu kalbi ne apie televizoriaus atkuriamą kokybę, o apie retransliuotųjų kokybę. Kalbant apie televizijos tiekėjus tai geriausia kokybė yra iš palydovo, nes visi tv transliuoto-jai ima signalą iš palydovo arba eterinės televizijos ir moduliuoja į savo tinklą skaitmeniniu ar analoginiu būdu. Žinoma priklauso kokybė ir nuo to koks prietaisas iškoduoja skaitmeną. Testą reikia daryti pajungus rimtą hd grotuvą su pilna raiška.
    Last edited by omsonass; 2012-07-08 at 05:35 PM.

vietinis Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M's Avatar
    Registracijos data
    Oct 2003
    Vieta
    Kaunas
    Amžius
    63
    Žinučių
    5,660

Pagal nutylėjimą

Citata omsonass rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    nepyk, bet tu neteisus , tu kalbi ne apie televizoriaus atkuriamą kokybę, o apie retransliuotųjų kokybę.
    Mano varpinės situacija yra tokia, kad 99% laiko teliką naudoju priėmimui iš eterio (nesvarbu kokio tipo transliacija, tame tarpe yra ir HD formatas) ir panašiai 0.99% sudaro avi ripas. Likęs 0.01% yra DVD grotuvas. Patikėk, būčiau absoliutus idiotas jeigu rūpinčiausi dėl 0.01% TV panaudojimo laiko. Manyčiau didžioji dauguma TV naudotojų turi panašią statistiką.

Žinoma priklauso kokybė ir nuo to koks prietaisas iškoduoja skaitmeną. Testą reikia daryti pajungus rimtą hd grotuvą su pilna raiška.
    Beje, rimtų DVD grotuvų kainą kelia daugiau garso trakto gerinimas, nei vaizdo. O aš DVD apskritai nesieju su geru garsu. O man Philips koncepcija tinka, nematau reikalo išradinėti dviračio.

Ekspertas omsonass will become famous soon enough omsonass will become famous soon enough omsonass will become famous soon enough omsonass will become famous soon enough omsonass's Avatar
    Registracijos data
    Sep 2008
    Vieta
    vilkaviskis
    Amžius
    42
    Žinučių
    1,800

Pagal nutylėjimą

man asmeniškai geriausiai rodo panasonic plazma paskui eina aukščiausios klasės samsung, o tik tada philips, čia žiūrint be jokių testų, pats dirbu ktv tai tv prisižiūrėjęs pakankamai , plazma sutikau tik nuo 105cm mažesnių anksčiau negamino dabar nežinau gal jau ir yra tai plazminių monitorių negalėjo būti, o kompiuteriniai monitoriai visi panašiai rodo išskyrus visokius noname

Registracijos data
    Oct 2003
    Vieta
    Kaunas
    Amžius
    63
    Žinučių
    5,660

Pagal nutylėjimą

man asmeniškai geriausiai rodo panasonic plazma paskui eina aukščiausios klasės samsung, o tik tada philips
    Na va, subjektyvios nuomonės paminėjimas iš karto viską pasakė - mano akiai Panasonic ir Samsung yra pats blogiausias varijantas Panasonic kameros ok, tačiau mano nuomone televizorių ši firma negamina. Samsung apskritai mano skoniui negamina nieko, gal kompiuterinius HDD tik iš bėdos galiu toleruoti (meluoju, dulkių siurblį turiu, bet tai tik todėl kad pigu skanu ir greitai ) Žiauru, tačiau Samsung man = Magnat garse .....
    Nesuprask klaidingai - neneigiu plazmos kokybinio privalumo prieš visus kitus monitorius (monitorium vadinu nebūtinai tai kas skirta kompiuteriui). Tačiau plazma kasdieniniame naudojime turi daugiau trūkumų nei privalumų.

Rašytojas skiesflyer will become famous soon enough skiesflyer will become famous soon enough skiesflyer will become famous soon enough skiesflyer will become famous soon enough skiesflyer's Avatar
    Registracijos data
    Sep 2009
    Vieta
    Kaunas
    Žinučių
    475

Pagal nutylėjimą

Samsung apskritai mano skoniui negamina nieko, gal kompiuterinius HDD tik iš bėdos galiu toleruoti (meluoju, dulkių siurblį turiu, bet tai tik todėl kad pigu skanu ir greitai ) Žiauru, tačiau Samsung man = Magnat garse .....
    Bet tikriausia niekam ne paslaptis, kokia dalį matricų korejiečiai (samsungas) pagamina visoje LCD rinkoje, nesirišant prie brandų ir regionų. Ir kas yra didžiausi inovatoriai srityje.

Registracijos data
    Sep 2008
    Vieta
    vilkaviskis
    Amžius
    42
    Žinučių
    1,800

Pagal nutylėjimą

Na va, subjektyvios nuomonės paminėjimas iš karto viską pasakė - mano akiai Panasonic ir Samsung yra pats blogiausias varijantas Panasonic kameros ok, tačiau mano nuomone televizorių ši firma negamina. Samsung apskritai mano skoniui negamina nieko, gal kompiuterinius HDD tik iš bėdos galiu toleruoti (meluoju, dulkių siurblį turiu, bet tai tik todėl kad pigu skanu ir greitai ) Žiauru, tačiau Samsung man = Magnat garse .....
    Nesuprask klaidingai - neneigiu plazmos kokybinio privalumo prieš visus kitus monitorius (monitorium vadinu nebūtinai tai kas skirta kompiuteriui). Tačiau plazma kasdieniniame naudojime turi daugiau trūkumų nei privalumų.
    žinok nesuprantu tavęs, pas mane stovi vienam kambarį philips ir kitam panasonic abu pajungti ant viasat tiekėjo ir philipas rodo tikrai prastai, o kai pasileidžiu hd media ar xbox tai po šiai dienai neatsigėriu panasonic vaizdu nors pirkau labai seniai. Taigi reikia nedamatyti, kad nepastebėti kas geriau rodo
    Panasonic kamerą turėjau aišku mėgėjišką ir nepatiko, nusipirkus sony visai kitas reikalas.
    Apie techninius dalykus aš nekalbėsiu patys pasidomėkit
    čia ekspertų atrinkta:
    http://www.eisa.eu/awards/history/4/video.html

+ Reply to Thread

Bookmarks

Rašymo taisyklės