+ Reply to Thread
Rodyti rezultatus nuo 1 iki 30 iš 44

Tema: LCD Televizoriai

Hybrid View

vietinis Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M's Avatar
    Registracijos data
    Oct 2003
    Vieta
    Kaunas
    Amžius
    63
    Žinučių
    5,660

Pagal nutylėjimą

Citata omsonass rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    man asmeniškai geriausiai rodo panasonic plazma paskui eina aukščiausios klasės samsung, o tik tada philips
    Na va, subjektyvios nuomonės paminėjimas iš karto viską pasakė - mano akiai Panasonic ir Samsung yra pats blogiausias varijantas Panasonic kameros ok, tačiau mano nuomone televizorių ši firma negamina. Samsung apskritai mano skoniui negamina nieko, gal kompiuterinius HDD tik iš bėdos galiu toleruoti (meluoju, dulkių siurblį turiu, bet tai tik todėl kad pigu skanu ir greitai ) Žiauru, tačiau Samsung man = Magnat garse .....
    Nesuprask klaidingai - neneigiu plazmos kokybinio privalumo prieš visus kitus monitorius (monitorium vadinu nebūtinai tai kas skirta kompiuteriui). Tačiau plazma kasdieniniame naudojime turi daugiau trūkumų nei privalumų.
    SERV.LT - visos svetainių talpinimo paslaugos

Rašytojas skiesflyer will become famous soon enough skiesflyer will become famous soon enough skiesflyer will become famous soon enough skiesflyer will become famous soon enough skiesflyer's Avatar
    Registracijos data
    Sep 2009
    Vieta
    Kaunas
    Žinučių
    475

Pagal nutylėjimą

Citata Artūras-M rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    Samsung apskritai mano skoniui negamina nieko, gal kompiuterinius HDD tik iš bėdos galiu toleruoti (meluoju, dulkių siurblį turiu, bet tai tik todėl kad pigu skanu ir greitai ) Žiauru, tačiau Samsung man = Magnat garse .....
    Bet tikriausia niekam ne paslaptis, kokia dalį matricų korejiečiai (samsungas) pagamina visoje LCD rinkoje, nesirišant prie brandų ir regionų. Ir kas yra didžiausi inovatoriai srityje.

vietinis Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M's Avatar
    Registracijos data
    Oct 2003
    Vieta
    Kaunas
    Amžius
    63
    Žinučių
    5,660

Pagal nutylėjimą

Citata skiesflyer rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    Bet tikriausia niekam ne paslaptis, kokia dalį matricų korejiečiai (samsungas) pagamina visoje LCD rinkoje, nesirišant prie brandų ir regionų. Ir kas yra didžiausi inovatoriai srityje.
    Na Philips nenaudoja Samsung matricų, o naudoja LG, Sharp. Bet nemanau kad čia esmė. Jeigu ir naudotų, vaizdo specifika, spalvinė gama išliktų ta pati.
    Rištis prie brandų... nesirišu, bet žinau kad man tinka Philips, B&O, Loewe, Sharp, LG, Grunding ir etc spalvinė gama. Netinka Samsung, Sony (europinis dar pakenčiamas dantis sukandus) , Panasonic ir tt. Taip kad nori nenori prisirišti ir prie brandų, nors žiūri kas prieinama kišenei. Jeigu pirkčiau orkaitę, tada klausčiau savo ponios ar jai tinka Samsung, jei sakytų tinka, tada ok, jokių problemų
    Iš kitos pusės yra masė žmonių, kuriems reikalingas azijietiškas spalvų balansas su dominuojančia žalia, štai jiems Samsung, Sony idealus sprendimas.

Ekspertas omsonass will become famous soon enough omsonass will become famous soon enough omsonass will become famous soon enough omsonass will become famous soon enough omsonass's Avatar
    Registracijos data
    Sep 2008
    Vieta
    vilkaviskis
    Amžius
    42
    Žinučių
    1,800

Pagal nutylėjimą

Na va, subjektyvios nuomonės paminėjimas iš karto viską pasakė - mano akiai Panasonic ir Samsung yra pats blogiausias varijantas Panasonic kameros ok, tačiau mano nuomone televizorių ši firma negamina. Samsung apskritai mano skoniui negamina nieko, gal kompiuterinius HDD tik iš bėdos galiu toleruoti (meluoju, dulkių siurblį turiu, bet tai tik todėl kad pigu skanu ir greitai ) Žiauru, tačiau Samsung man = Magnat garse .....
    Nesuprask klaidingai - neneigiu plazmos kokybinio privalumo prieš visus kitus monitorius (monitorium vadinu nebūtinai tai kas skirta kompiuteriui). Tačiau plazma kasdieniniame naudojime turi daugiau trūkumų nei privalumų.
    žinok nesuprantu tavęs, pas mane stovi vienam kambarį philips ir kitam panasonic abu pajungti ant viasat tiekėjo ir philipas rodo tikrai prastai, o kai pasileidžiu hd media ar xbox tai po šiai dienai neatsigėriu panasonic vaizdu nors pirkau labai seniai. Taigi reikia nedamatyti, kad nepastebėti kas geriau rodo
    Panasonic kamerą turėjau aišku mėgėjišką ir nepatiko, nusipirkus sony visai kitas reikalas.
    Apie techninius dalykus aš nekalbėsiu patys pasidomėkit
    čia ekspertų atrinkta:
    http://www.eisa.eu/awards/history/4/video.html

Registracijos data
    Oct 2003
    Vieta
    Kaunas
    Amžius
    63
    Žinučių
    5,660

Pagal nutylėjimą

žinok nesuprantu tavęs, pas mane stovi vienam kambarį philips ir kitam panasonic abu pajungti ant viasat tiekėjo ir philipas rodo tikrai prastai
    Pasižiūrėk į pilypo ir panasiaus klases ir viasat per bortą ko gero reikia apskritai mesti.

Ekspertai jūs ekspertai, bent jau pats pasianalizuok ką duodi
    European LCD-TV >> trys metai iš eilės yra Philips.
    Full-HD LCD Television vėl Philips (kol dar Full-HD de facto standartas)
    European Best Value LCD-TV - aš beje buvau nusistatęs pirkti LG, kaip su geriausiu kainos kokybės santykiu, tačiau sulyginus su pilypu keli papildomi šimtai LT už „techniškai gal net šiek tiek prastesnius parametrus“ man nepasirodė daug.

O šiaip EISA „ekspertais“ nereikia aklai pasitikėti. Savo laiku aš garso įrangoje buvau susidūręs vos ne su visais apdovanotais aparatais (kaip ir daug dalyvaujančių šiame forume), bet tai ne visada patys verčiausi kandidatai kalbant apie kokybę. EISA vertina daug plačiau.

Ekspertas omsonass will become famous soon enough omsonass will become famous soon enough omsonass will become famous soon enough omsonass will become famous soon enough omsonass's Avatar
    Registracijos data
    Sep 2008
    Vieta
    vilkaviskis
    Amžius
    42
    Žinučių
    1,800

Pagal nutylėjimą

Pasižiūrėk į pilypo ir panasiaus klases ir viasat per bortą ko gero reikia apskritai mesti.

Ekspertai jūs ekspertai, bent jau pats pasianalizuok ką duodi
    European LCD-TV >> trys metai iš eilės yra Philips.
    Full-HD LCD Television vėl Philips (kol dar Full-HD de facto standartas)
    European Best Value LCD-TV - aš beje buvau nusistatęs pirkti LG, kaip su geriausiu kainos kokybės santykiu, tačiau sulyginus su pilypu keli papildomi šimtai LT už „techniškai gal net šiek tiek prastesnius parametrus“ man nepasirodė daug.

O šiaip EISA „ekspertais“ nereikia aklai pasitikėti. Savo laiku aš garso įrangoje buvau susidūręs vos ne su visais apdovanotais aparatais (kaip ir daug dalyvaujančių šiame forume), bet tai ne visada patys verčiausi kandidatai kalbant apie kokybę. EISA vertina daug plačiau.
    Čia atskirai išrinkta geriausi LCD ir atskirai Plazma čia niekas jų net nelygina tarpusavyje. Pasiskaityk žmonių nuomones hdlietuva.com ten yra techninis straipsnis kuriame lygina lcd ir plazmą. Aš realiai išbandžiau ir daugiau nepirkčiau lcd, o čia kiekvieno reikalas ką kas nori tas ta ir žiūri. Su LG kiek teko susidurti tai visai nepatiko samsung man rodo visiškai netikroviškai tik iš pirmo žvilgsnio nustebina spalvos, kontrastas, bet realiai tokio vaizdo gamtoje niekur nesutiksi.
    Aš liaudiškai išsireiškiau apie viasat, kalbu apie palydovinę televizija. Visos KTV, Gala ir kiti operatoriai ima signalą iš palydovo ir dauguma kanalų priimami paprastu palydoviniu tiuneriu-signalas (analoginis) keliauja į moduliatorių kuris išleidžia signalą reikiamu dažniu (signalas iškeliauja vėl apdirbtas skaitmenos jei tai DVB-C ar DVB-T). Jei stotis nauja tada signalo kelias truputį trumpesnis, bet švariausias signalas yra iš palydovo.

Registracijos data
    Oct 2003
    Vieta
    Kaunas
    Amžius
    63
    Žinučių
    5,660

Pagal nutylėjimą

Čia atskirai išrinkta geriausi LCD.
    Tai aš tau ir noriu parodyti, kad pagal tavo mylimą EISA European LCD-TV titulą be jokių išlygų yra gavęs Philips tris metus iš eilės. Galima dar priskaičiuoti ketvirtus - European Best Value LCD-TV. Kuo tu mane dar nori įtikinti? Negi tau atrodo, aš nežinau kas yra EISA, kad aš nesugebu kelių eilučių angliškai perskaityti?
    Kas link plazmos, tai yra visai ne ta kainos kategorija (eksplotacija taip pat minty), esu jau šioje temoje rašęs. Apskritai jeigu jau plazma, tai aš geriau žiūrėčiau į Pioneer ar kažką panašaus ir siekčiau kokybės o ne to, kad galėčiau pasakyti jog turiu plasma TV ir kukliai nutylėti - LCD kokybės ir dvigubai mažesnio patikimumo bei energijos sunaudojimo. Povilai, neįsispirk, o geriau pajudink pilkąsiais lasteles, tavo atsakymas čia parodo kad neskaitai ką rašo oponentas, o pasiduodi emocijoms. Aš nesikartosiu savo pozicijos išdėstyme ir nesiginčysiu. Mano manymu viską surašiau labai aiškiai ir suprantamai nesigilindamas į technines detales.

Pasiskaityk žmonių nuomones hdlietuva.com ten yra techninis straipsnis kuriame lygina lcd ir plazmą.
    O kam? Manai aš pats mažai plazma TV prisižiūrėjęs? Kas link hdtlietuva forumo, tai niekada nesiregistruoju tokio tipo forume, jeigu jis yra uždaras skaitymui, juo lab kad didžioji dauguma rašytojų ten tie patys vaikai, kurie pergyvena kad tėvas nupirko jų manymu netinkamą televizorių ir dar susiderino pagal save, o ne pagal juos

P.S.
    Bet to, vis tik norėčiau priminti, kad tema apie labiau apie LCD TV, nei apie Plazma TV (32" tai kaip ir apspręndžia). Taigi susiedamas tavo nurodytą forumą, elix ir dar kai ką, galėčiau lengvai įžvelgti agresyvaus marketingo elementus. Kaip žinai, šiame forume tai toleruojama tik labai siauram diapazone.....

Ekspertas tolka will become famous soon enough tolka will become famous soon enough tolka will become famous soon enough tolka will become famous soon enough tolka will become famous soon enough tolka will become famous soon enough tolka's Avatar
    Registracijos data
    Apr 2008
    Vieta
    KAUNAS
    Amžius
    45
    Žinučių
    1,503

Pagal nutylėjimą

Samsung jau paleido savo Super Oled ekraną į televizorių rinką, neprilygs jam joks plazma manau Tik kolkas kaina - itin nekonkurencinga.

Registracijos data
    Sep 2008
    Vieta
    vilkaviskis
    Amžius
    42
    Žinučių
    1,800

Pagal nutylėjimą

Kad plazminiai šiai dienai pigesni už lcd ir kai pirkau panasonic tuo metu jie naudojo pioneer plazmą tik pioneer tada kainavo 10000lt, o panasonic 5000lt. kasdien vaikštau per žmones ir matau kas kaip rodo, buvau radęs duomenis kiek val atlaiko led pašvietimas, plazmos lempa ir seno tipo dienašviesės lempos stovi tai spėkit kuris apšvietimas ilgiausiai valandų atlaiko. Aš savo naudoju nuo 2008 metų eina kasdien nei lempa matomai pasėdus nei plazma išdegus. Tik maniškis ima 400w, o dabartiniai sutelpa apie 100-170w. Aš tik noriu pasakyti, kad plazma geriau už lcd ir viskas.

+ Reply to Thread

Bookmarks

Rašymo taisyklės